2024. június 13., csütörtök
 
Facebook Instagram YouTube TikTok
 
 
 
 

SZTE TTIK 2022. június

2022. június 30.

A magyar tudományos élet egyik legfontosabb minőségbiztosítási mechanizmusának nevezte az MTA doktori eljárását Freund Tamás. Az MTA elnöke az Akadémia székházában 2022. június 28-án tartott ünnepségen köszöntötte azt a nyolcvan kutatót, aki 2021-ben elnyerte e rangos tudományos címet. Az SZTE kutatói közül – többek között – három bölcsész, több orvos és vegyész, egy matematikus is megkapta a kutatói kiválóság védjegyét.

2022. június 29.

A jubileum alkalmából 2022. július 2-án, szombaton, nyilvános előadássorozatot tart az SZTE Csillagvizsgáló korábbi szegedi csillagászok részvételével.

2022. június 27.
2022. június 17.
2022. június 16.

Mi, az SZTE Természettudományi és Informatikai Kar (TTIK) oktatói és hallgatói ezúton szeretnénk nyilvánosan köszönetet mondani egykori általános és középiskolai tanárainknak, akik segítsége, útmutatása és elhivatottsága alapvető hatással volt arra, hogy pályánk mostani pontjáig juthassunk.

Bízunk benne, hogy üzeneteink sokakhoz eljutnak, és egy-egy apró visszaigazolást jelentenek arra nézve, hogy bármilyenek legyenek is a külső körülmények, az oktatás és a szellemi-lelki nevelés végül mindig gyümölcsöket terem.

2022. június 03.

Szívesen kieresztenéd a gőzt mielőtt megtudod, hogy felvettek az Egyetemre? Van egy jó hírünk a számodra: Érettségi after partyt szervez a Szegedi Tudományegyetem!

2022. június 02.

„Az SZTE utcára viszi a tudományt” mottó jegyében a Szegedi Tudományegyetem több mint húsz programmal csatlakozik a 93. Ünnepi Könyvhét szegedi rendezvény-sorozatához. Az olvasást népszerűsítő játékkal a ráhangolódás máris elkezdődött, majd 2022. június 7-17. között az érdeklődők belelapozhatnak az SZTE centenáriumi tanévében készült kiadványokba is.

Friss hírek RSS

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

Kövess minket