SZTE TTIK 2021. január

2021. január 29.

Idén 8. alkalommal kerül megrendezésre a középiskolai szaktanárok Tehetséggondozási tananyag-fejlesztési konferenciasorozata a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai és Bionikai Karán, amelyeken az érintett szaktanárok évről-évre egyre nagyobb létszámban vesznek részt.

2021. január 27.

Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) Hackathon versenyt rendez „A mesterséges intelligencián alapuló megoldás kidolgozása álhírek felderítésére az EFSA tudományos véleményeinek felhasználásával az élelmiszer- és takarmánybiztonsággal kapcsolatos uniós információk hitelességének megőrzése érdekében” címmel.

2021. január 27.

A Magyar Nemzeti Bank Oktatási Klub ismét tanulmányi versenyt hirdet a Kárpát-medence valamennyi magyar egyetemi hallgatójának, amely a járványhelyzet társadalmi és gazdasági hatásaival foglalkozik.

2021. január 21.

A 2021. január 25-én reggel 6 órakor induló és január 30-án éjfélkor záruló rangsoros (kedvezményes) kurzusfelvétel során nincs jelentősége annak, hogy ki kattint hamarabb egy preferált kurzus felvételére. Ezzel szemben bármely kurzusra létszámkorlát nélkül lehet jelentkezni. (Az egyéb korlátok persze maradnak: előfeltétel, 45 kreditnél több kurzus, negyedik ismétlése egy kurzusnak stb.)

2021. május 26.

Megrendülten tudatjuk mindazokkal, akik szerették és tisztelték, hogy kollégánk, barátunk és tanárunk DR. FEHÉR OTTÓ a SZTE TTIK Emeritus Professzora elhunyt, búcsúztatása május 28-án délelőtt 11 órakor lesz Szegeden a Belvárosi Temetőben.

2021. január 07.

A NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. 2021-ben is meghirdeti „Kódolj határok nélkül!” országos programozó versenyét, a Belügyminisztérium támogatásával.

2020. december 31.

2021. szeptemberben induló képzések. Jelentkezési határídő: 2021. február 15.

Friss hírek RSS

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

Kövess minket