SZTE TTIK 2021. augusztus

2021. augusztus 31.

Ezúton szeretnénk meghívni egyetemük hallgatóit több hybrid és online szervezésű nemzetközi és magyar versenyre, melyre olyan innovatív ötletekkel rendelkező tehetséges diákok jelentkezését várjuk, akik elsősorban IT és Villamosmérnöki területen tanulnak, és jól jönne egy kis anyagi támogatás, hogy valóra tudják váltani az álmaikat.

2021. augusztus 31.

Az európai éghajlati paktum egy olyan, az egész Európai Uniót lefedő kezdeményezés, aminek célja, hogy mozgósítsa, cselekvésre ösztönözze a lakosságot, közösségeket a környezet megóvása érdekében.

2021. augusztus 31.

2021. szeptember 9-10-én a Millenárison szervezzük Európa legnagyobb jövőfesztiválját, a Brain Bart - idén először az angol mellett magyar nyelvű programokkal!

2021. augusztus 27.
Megrendülten tudatjuk mindazokkal, akik szerették és tisztelték, hogy kollégánk, barátunk, DR. DOMBI ANDRÁS Professor Emeritus életének 75. évében, 2021. augusztus 26-án elhunyt.
2021. augusztus 05.

A Szegedi Tudományegyetem Kulturális Irodája EGYETEMI ZENEI VERSENYT; EGYETEMI VERS- ÉS PRÓZAMONDÓ VERSENYT; az idén 100 éve született Pilinszky János tiszteletére „Négysoros” címmel EGYETEMI VERSPÁLYÁZATOT; valamint a Szegedi Nemzeti Színházzal együttműködve EGYETEMI DRÁMAPÁLYÁZATOT hirdet az egyetem nappali tagozatos hallgatói számára.