SZTE TTIK 2022. január

Dékáni méltányossági kérelmek beadása a MODULO-ban
2022. január 24.

2022. január 31. 8:00 2021. február 8. 23:59 között tart a beadási időszak!

2022. január 19.

Már évek óta tartó hagyomány, hogy a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kara a Szent-Györgyi Albert Agórában tartja nyílt napját, ahol a leendő hallgatóknak és szüleiknek lehetőségük van megismerni a választható képzéseket és feltehetik kérdéseiket az oktatóinknak és hallgatóinknak.

2022. január 17.
A Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kara, a Fizikai Intézet és a gyászoló család mély fájdalommal tudatja, hogy DR. HEVESI IMRE, a Kísérleti Fizikai Tanszék emeritus professzora, a fizikai tudomány doktora 2022. január 10-én, életének 93. évében elhunyt.
2022. január 17.

Az európai éghajlati paktum (továbbiakban paktum) egy olyan, az egész Európai Uniót lefedő kezdeményezés, aminek célja, hogy mozgósítsa, cselekvésre ösztönözze a lakosságot, közösségeket a környezet megóvása érdekében. Mindezt az egyéni cselekedet, illetve a fogadalomtétel ösztönzése által. Az Európai Bizottság által elindított paktum az európai zöld megállapodás része.

A paktum részeként indította útjára az Európai Bizottság a „Peer Parliament” névre hallgató kezdeményezést, mely február végéig várja a kitöltéseket.

2022. január 14.

Előadások, kísérleti bemutatók, kutatócsoporti bemutatkozók és karrierlehetőségek ismertetése - egy szóval, jön a Szegedi Fizika Napja! A dátum: 2022. január 29. (szombat)

2022. január 14.

Újabb ösztöndíj-lehetőséget hirdet a Szegedi Tudományegyetem a 2022-es felvételi eljárás során. Az SZTE-re első helyen jelentkező és felvételt nyert hallgatók a START Ösztöndíj Plusz-ra pályázhatnak. A nyerteseknek a díjköteles emelt szintű érettségi díját, vagyis 50 ezer forintot térít vissza az intézmény, ezzel támogatva a határon túli, de Magyarországon is érettségiző, illetve újraérettségiző jelentkezőit.

2022. január 03.

Az SZTE TTIK Fizikai Intézet Asztrofizikai Kutatócsoportjának munkatársai csillagrobbanások nyomait kutathatják majd az eddigi legnagyobb űrteleszkóp segítségével.

Friss hírek RSS

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

Kövess minket