E-learning

Az SZTE már több mint egy éve tagja az öt európai egyetemet egyesítő EUGLOH Szövetségnek. Szeretnéd tudni pontosabban, hogy miről is szól a EUGLOH, kik a tagjai, és milyen módon járulnak hozzá ahhoz, hogy mind a hallgatóknak, mind az oktatóknak lehetősége legyen nemzetközi kapcsolati hálójuk és tapasztalataik bővítésére?

A EUGLOH szövetség diákjai három napon keresztül versenyeztek az angol nyelvű, online konferencián, amely a modern életformával összefüggő globális egészségügyi kihívásokkal foglalkozott 2020. szeptember 28. és 30. között.

A Szegedi Tudományegyetem szervezésében zajlik a EUGLOH Szövetség következő eseménye: a MaPLaS+S entrepreneurial skills and self-audit pitching training című ötnapos online kurzuson 2020. szeptember 21-25. között vehetnek részt az előzetesen regisztrált PhD hallgatók.

Szegedi online EUGLOH program és newsletter

Global Health Challenges: Diseases of Modern Life. September 28th – 30th 2020. Organized by University of Szeged (Hungary) with the participation of member universities of the EUGLOH Alliance: Ludwig-Maximilian University of München (Germany), Lund University (Sweden), University of Porto (Portugal), Paris-Saclay University (France)

A müncheni LMU által szervezett, EUGLOH Innovation Day keretein belül PhD hallgatók virtuális részvételére számítanak. Részletek ezen az oldalon érhetőek el. Jelentkezési határidő: 2020. április 30.