valasztas_2017

Hirdetmény az SZTE TTIK dékánválasztásáról

A 2019. december 12-én megjelent pályázati felhívásra az SZTE Természettudományi és Informatikai Kara dékáni tisztségének betöltésére egy érvényes pályázat érkezett, amelyet Dr. Horváth Dezső egyetemi tanár, a kar jelenlegi tudományos és stratégiai dékánhelyettese nyújtott be.

A Természettudományi és Informatikai Kar dékánválasztásának kari eseményeit koordináló bizottság elnökeként tájékoztatom, hogy a pályázó írásbeli hozzájárulásával a vezetői programok pályázati rész a mai napon felkerült a Kar honlapjára, a teljes kari nyilvánosság elé.A Kari Ügyrend előírása szerint a pályázó ismerteti a Kari Tanács és a Tanszékvezetők Tanácsadó Testületének együttes, nyilvános ülésén a vezetői programját maximum 20 percben, majd ezt követően a jelenlévők tehetnek fel kérdéseket azzal kapcsolatban.


A dékáni pályázati program bemutatására tisztelettel meghívom Önt és megtisztelő megjelenésére feltétlenül számítok!


Az ülés időpontja: 2020. február 21., pénteken 13 óra.

A rendezvény helyszíne: TTIK Bolyai terem (Aradi vértanúk tere 1. II. emelet).

 

Tájékoztatom továbbá, hogy 2020. február 28-án, pénteken 13 órától kerül sor a „dékánválasztó” Kari Tanácsra, ahol a testület a dékáni pályázat bírálati folyamatának részeként, a Kari Ügyrend alapján, két körben nyilvánít véleményt: első körben a pályázó dékáni alkalmasságáról, majd a betöltendő dékáni vezetői posztra történő támogatásáról.


A Kari Tanács a támogató véleményével a kinevezésre kerülő dékánt egyben szenátusi tagságában is megerősíti. Helyszíne: TTIK Kari tanácsterem (Aradi vértanúk tere 1. magasföldszint).

 

Dr. Kovács Zoltán tanszékvezető egyetemi tanár, akadémikus

a koordináló bizottság és a TTT elnöke