MAE - Pályázati felhívás

Diplomamunka/szakdolgozat mechanikai anyagvizsgálatok vagy/és az anyagszerkezeti vizsgálatok szakterületen

MAGYAR ANYAGVIZSGÁLÓK EGYESÜLETE
www.mae2012.hu titkarsag@mae2012.hu


Pályázati felhívás


A Magyar Anyagvizsgálók Egyesülete (MAE) pályázatot hirdet olyan mérnökök számára, akik a diplomamunkájukat vagy a szakdolgozatukat a 2020–2021-es tanévben védték (védik) meg, és az elvégzett munkájuk témája meghatározó módon érinti a mechanikai anyagvizsgálatok vagy/és az anyagszerkezeti vizsgálatok szakterületét.


A pályázatnak az a célja, hogy elismerje az anyagvizsgálatok területén végzett, színvonalas hallgatói munkát, és lehetőséget biztosítson a nyerteseknek arra, hogy eredményeiket a széles szakmai nyilvánossággal is megismertethessék.


A pályázatra benyújtott diplomamunkák és szakdolgozatok közül az elnökség által végzett értékelési eljárás után 1., 2. és 3. díjat adunk ki mindkét kategóriában (BSc illetve MSc).


Az első díjat elnyerő diplomamunka és szakdolgozat szerzőjének lehetőséget biztosítunk arra, hogy a MAE által 2021 őszén rendezendő szakmai fórumon előadásban mutassa be a munkája eredményeit.


Mindkét kategória 1–3. díjazottjai részére biztosítjuk, hogy a pályaművéből szakcikket készítve azt megjelentetjük az Anyagvizsgálók Lapja című szakmai folyóiratban.


Az érvényes pályázatokat beküldőknek egyéves, tagdíjmentes MAE-tagságot biztosítunk.


A pályázaton való részvétel feltételei

Pályázatot nyújthat be az, aki a 2020–2021-es tanévben – tehát 2020. december 1. után és 2021. július 12-ig – védte/védi meg az fent meghatározott témakörben a diplomamunkáját vagy a szakdolgozatát.


A pályázatnak tartalmaznia kell:

  1. A pályázó nevét és elérhetőségét (cím, telefon, e-mail).
  2. A pályázó nyilatkozatát, amelyben közli a megvédés során az írásművére kapott záróvizsga-bizottsági osztályzatot, és a hozzájárulást ahhoz, hogy a bírálóbizottság tagjai számára megadja a hozzáférést az írásművéhez.
  3. A diplomamunkát, illetve szakdolgozatot a feladatkiírással és a reá kapott bírálattal együtt, PDF-fájl formátumban.


Beküldési határidő: 2021. július 20.


A pályaműveket a MAE elnöksége két kategóriában értékeli – szakdolgozat és diplomamunka –, az alábbi díjazás szerint.

  1. 1. díj = 100 000 Ft
  2. 2. díj = 75 000 Ft
  3. 3. díj = 50 000 Ft


A pályázat beadásának módja:

A pályaművet és a kötelezően csatolandó dokumentumokat – vagy azok letöltési címét – a következő címre kell beküldeni a beadási határidőig: titkarsag@mae2012.hu


Budapest, 2021. június 21.

Dr. Biró Gyöngyvér
a MAE elnöke

Friss hírek RSS

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

Kövess minket