2023. február 2., csütörtök
 
Facebook Instagram YouTube
 
 
 
 

Marie_Sklodowska_Curie_Actions_w

Marie Sklodowska-Curie Action webinar meghívó

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal a Fiatal Kutatók Akadémiájával együttműködésben 2021. július 13-án webináriumot szervez az Marie Skłodowska-Curie Action (MSCA) programról.

A webinár első felében a tervek szerint a főbb pályázati szereplők egy-egy képviselőjének (nyertes pályázó, témavezető és pályázatértékelő) részvételével szeretnénk bemutatni a Marie Skłodowska-Curieprogramot, és felhívni a figyelmet arra, hogy miért érdemes pályázni, MSCAösztöndíjassá válni, vagy MSCA ösztöndíjast fogadni. Az esemény második részében útmutatást, gyakorlati tanácsokat kívánunk nyújtani azoknak a kutatóknak és fogadó intézmények képviselőinek, akik az MSCA Posztdoktori Ösztöndíjra idén (2021. október 12-eihatáridővel) pályázatot szeretnének beadni.


Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött, kérjük, hogy részvételi szándékukat az alábbi linken jelezzék legkésőbb 2021. július 12. 14 óráig: https://nkfih.gov.hu/hivatalrol/hivatal-rendezvenyei/horizont-europa-marie-sklodowska-curie-akciok


További információ: Jeney Nóra, MSCA NCP (nora.jeney@nkfih.gov.hu); Borza Beatrix, MSCA NCP (beatrix.borza@nkfih.gov.hu)

A rendezvényre minden érdeklődő kollégát tisztelettel hívunk és várunk.

Üdvözlettel,
Fiatal Kutatók Akadémiája