Hongkongi online Zoom előadás - 2020. november 5.

A berlini székhelyű Hongkong Különleges Igazgatású Terület kormányát képviselő, Hongkongi Gazdasági és Kereskedelmi Iroda szervezésében kerülne sor 2020. november 5-én egy 1-1,5 órás interaktív online Zoom tájékoztatóra.

A rendezvényen a berlini iroda igazgatója, Bill Li tartana előadást, melyen ismertetné a hongkongi tanulmányi és kutatási lehetőségeket, a magyar diákok és kutatók számára elérhető ösztöndíjak rendszerét, egyben bemutatva a working holiday programot is. Az eseményen szintén tájékoztatást kaphatnak a 2021 novemberében, Hongkongban megrendezésre kerülő, nagy presztizsű Hong Kong Laureate Forum-ról (melyről bővebben az alábbi linken találnak tájékoztatást: Link.)


Tisztában vagyunk vele, hogy a jelenlegi koronavírus által terhet időszakban nehéz előre tervezni, külföldi ösztöndíjról gondolkodni, de éppen ezért találjuk fontosnak, hogy a kutatók, diákok számára olyan lehetőséget tudjunk felkínálni, ami egy szebb és normálisabb jövő ígéretét hordozza. Minden fiatal számára fontos lehet, hogy ilyen bizonytalan helyzetben is legyen pozitív jövőképe, az intézmények kínáljanak számukra tájékozódási pontokat a potenciális külföldi tanulási, kutatási lehetőségekről és ösztöndíjakról.

 

Első körben szeretnénk feltérképezni, hogy részt kívánnak-e venni a Zoom előadáson, melyre meghívást kapnának a tanszékükön tanuló diákok, kutatók, oktatók. Amennyiben igen, megköszönnénk, ha megadnák annak a kapcsolattartónak az elérhetőségét, akivel felvehetnénk a kapcsolatot és bővebb tájékozatást tudnánk adni a program részleteiről. Válaszukat kérem, hogy Csaba Edit kollégámnak is küldjék az edit.csaba@explico-cee.com e-mail címre, aki a program szervezéséért felelős.

 

Üdvözlettel:

 

Dr. Gábor Zoltán

Igazgató, vezető tanácsadó

 

1036 Budapest,

Perc utca 6.

+36 30 210 6285

zoltan.gabor@explico-cee.com

www.explico-cee.com 

Friss hírek RSS

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

Kövess minket