XIV. Szent-Györgyi Albert Konferencia

Idén a tavalyihoz hasonló koncepcióval szervezzük meg a korábbiakban is nagy sikernek örvendő rendezvényünket, a Szent-Györgyi Albert Konferenciát.

A kétnapos rendezvény plenáris előadásainak közös témája a környezetvédelem. Ezen előadásokat a szakterületen elismert, meghívott kutatók tartják majd. A program összeállítása során szem előtt tartjuk, hogy a kérdéskört minél több aspektusában kutató kiválóságok helyet kapjanak a konferencián, ezzel reflektorfénybe helyezve a téma fontosságát és sokszínűségét. Emellett lehetőséget biztosítunk a kémiai, biológiai, és mérnöki tanulmányokat folytató, mester- vagy alapképzésben tanuló hallgatóknak, hogy bemutathassák kutatási eredményeiket poszter vagy szekcióelőadás formájában. Idén újdonságként a doktoránsoknak is lehetőséget biztosítunk a részvételre egy külön poszterszekció keretén belül. A diákelőadások esetében nincsenek megkötések a prezentáció tárgyát illetően.


A jelentkezésről és az előadókról bővebb információkat a konferencia.szasz.bme.hu oldalon találhatnak.

Ezúton szeretnénk megkérni, hogy levelünket és a mellékletben csatolt felhívást a hallgatók és kollégái felé szíveskedjék továbbítani!

 

Köszönettel és üdvözlettel,

Kovács Panna és Lóczi Hanna

főszervezők