Gyász gyertya

Gyászhír

Brunner Szilvia (1985. június 21. – 2020. augusztus 14.)

Brunner Szilvia 1985. június 21-én született. Felsőfokú tanulmányait egyetemünkön végezte, biológus diplomáját 2009-ben nyerte el. Diplomamunkája a Növénybiológiai Tanszékhez kapcsolódik, majd a Mikrobiológiai Tanszéken is dolgozott. 2011-2014 között
a Biológus Doktori Iskola doktorjelöltje volt a Növénybiológiai Tanszéken. Később mikro- és molekuláris biológiai vizsgálatokba kapcsolódott be a NAIK-MBK (Gödöllő) intézetében, amit 2017-től Az ELI-ALPS-ban radiobiológiai munkája követett. Ennek kapcsán folytatta doktori tanulmányait az SZTE Klinikai Orvostudományi Doktori Iskolában a szelektív sugárterápia biológiai és fizikai hatékonyságnövelése témában. Sikeres PhD szigorlata után a klinikai orvostudomány területén doktori fokozatának megszerzése küszöbén állt.

Brunner Szilvia

Hirtelen eltávozása nem engedte meg átlépni ezt a küszöböt.

Szilvia ambíciózus, határozott, egyenes jellem volt, ami nagyon kellemes személyiséggel párosult. A tudomány területén számos külföldi tanulmányúton, konferencián vett részt. Kedvenc sport tevékenysége volt a torna, a kajakozás, a sárkányhajózás. Szilvia az élet minden területén kiváló személyiség volt. Pályáját derékba törte meg a hirtelen, felfoghatatlan halál.

Kedves Szilvia! Emléked megőrizzük, nyugodj békében

Az Isten békéje legyen Veled és velünk, ittmaradottakkal is.


Erdei László