OTDT Pro Scientia Aranyérmek és Mestertanár Aranyérmek a Karon

2019. október 31.-én a XXXIV. Országos Diákköri Konferencia központi zárórendezvényén az MTA Dísztermében adták át az OTDT Pro Scientia Aranyérmeket és a Mestertanári Aranyérmeket. E kiemelkedő díjakat kétévente kaphatják meg a hallgatók, illetve az oktatók- kutatók.

A Pro Scientia Aranyérmet azok a hallgatók kaphatják meg, akik országos első helyezést értek el az OTDK-n, valamint emellett kiemelkedő tanulmányi és tudományos eredményekkel rendelkeznek. Országosan 48 aranyérmet adtak ki 16 szekcióban. A Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Karáról idén két hallgató, Hajdu Bálint és Kolcsár Vanessza Judit nyerte el az elismerést, mindketten a Kémiai és Vegyipari Szekcióban.

A Mestertanári Aranyérmet azok az oktatók-kutatók kaphatják, akiknek a hallgatói legnagyobb sikerekkel szerepeltek az elmúlt időszak országos diákköri konferenciáin, és akik legtöbbet tettek a diákköri mozgalomért témavezetőként, szervezőként, zsűritagként, opponensként. Országosan 58 díjat osztottak ki, szekciónként 1-4-et. A Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Karáról idén három oktató is ebben az elismerésben részesült, Dr. Bajmócy Péter András egyetemi docens (Gazdaság- és Társadalomföldrajz Tanszék, Fizika, Földtudományok és Matematika Szekció), Dr. Fülöp Zoltán egyetemi tanár (Számítástudomány Alapjai Tanszék, Informatika Tudományi Szekció) és Dr. Kiss Tímea egyetemi docens (Természeti Földrajzi és Geoinformatikai Tanszék, Fizika, Földtudományok és Matematika Szekció).
 
 
Friss hírek RSS

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

Kövess minket