The Journey - klímainnovációs nyári egyetem (angol nyelvű, nemzetközi program)

Azokat a legkiválóbb és legmotiváltabb PhD diákokat várjuk, akik érdeklődnek a környezet- és klímavédelem iránt akár innováció-menedzsment, akár vállalkozói oldalról közelítve.

„2019-ben is megrendezésre kerül a „The Journey”, Európa legnagyobb klímainnovációs nyári egyeteme, ahol minden évben több mint 300 diáknak nyílik lehetősége arra, hogy a klímainnováció területén tudást és tapasztalatot szerezzen. A négyhetes eseményre izgalmas programokkal készülünk, amely során a résztvevők betekintést nyernek a vállalkozásfejlesztés, az innováció és a klímaváltozás legfontosabb kihívásaiba.


A Journey alatt lehetőségük nyílik feltérképezni a helyi releváns hálózatokat, felvenni a kapcsolatot különböző szakemberekkel, potenciális ügyfelekkel, illetve gyakorlati tudásra tesznek szert a környezetvédelemmel kapcsolatos projektek kivitelezésében - mindezt számos európai helyszínen, nemzetközi, inspiráló környezetben egy sokszínű csapat részeként. A résztvevők 3 európai városba utaznak a program 4 hete során, ahol az üzleti, politikai, tudományos életben fontos szerepet játszó klímainnovációs szakemberek és szakképzett coachok végig hasznos tanácsokkal látják el a résztvevőket az ötletük gyakorlati megvalósításában.


A nyári egyetemre bármilyen szakterületről várjuk olyan MSc, PhD hallgatók, frissen végzett diplomások, illetve fiatal szakemberek jelentkezését, akik magas szintű angol nyelvtudással és

kiváló tanulmányi eredménnyel rendelkeznek.”


Kapcsolódó információk:

Február 13-án információs estet szervezünk, ahol még több részletre fény derül a programmal kapcsolatban.

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/2125567947512057/


Itt tudsz jelentkezni az eseményre:

https://docs.google.com/forms/d/1wccXT2NBRpOHV39EgQRPrm1WrXijFkFQSDCuoPxwM_g/editFriss hírek RSS

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

Kövess minket