Magyar Alkalmazott Mérnöki Tudományok Versenye

Idén 13. alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Alkalmazott Mérnöki Tudományok Versenye, melynek a Miskolci Egyetem ad otthont.

A résztvevő csapatoknak 2018-ban az idő lesz a legnagyobb ellenfelük, ugyanis 24 óra áll majd a rendelkezésrükre, hogy megépítsenek egy robotot, aminek egy terep pályán kell megállni a helyét.

A robot megépítéséhez szükséges alapvető alkatrészeket az első 20 csapatnak - aki hivatalosan is benyújtja a jelentkezését - a Miskolci Egyetem biztosítja. A csomagból azonban nem lehet a robotot 100%-ban megépíteni. A verseny során a hallgatókból álló csoportok által készített robotok körmérkőzéseket vívnak egymással egy ügyességi pályán. A végső sorrendet a megmérettetésben szerzett pontszámok határozzák meg.


A versenyző csapatok 2018.05.04. 10:00-tól vehetik át az eszközöket és kezdhetik meg a robotok építését a Körcsarnokban.


Az eredményes versenyzőket pénzbeli jutalomban részesítik a szervezők, amit felajánlásokból összegyűjtött díjalap fedez.a versenyre középiskolai csapatok, jelenlegi, valamint volt egyetemistákból álló csapatok is jelentkezhetnek.


A verseny hivatalos oldala:

http://www.magyarokamarson.hu/


Jelentkezni e-mailben, a siposattila@magyarokamarson.hu címen lehet.


Nevezési határidő: 2018. április 22.

Friss hírek RSS

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

Kövess minket

fb-logo in-logo yt-logo