Innovációs verseny - Falling Walls Lab Budapest 2017

Fiatal innovátoroknak szóló kezdeményezés: Falling Walls Lab

A Lab egy kiváló lehetőséget nyújt hallgatók, akadémikusok, vállalkozók, és más szakmabeliek számára, hogy mindössze 3 percben megosszák kutatómunkájukat, üzleti modelljüket, innovatív projektjüket vagy ötletüket társaik, és egy válogatott üzleti és akadémiai szakemberekből álló zsűri előtt.


A Falling Walls Lab az év során a világ számos pontján kerül megrendezésre. Az egyes nemzeti Lab-ek győztesei lehetőséget kapnak, hogy ötletüket előadják a Falling Walls Lab Döntőn, amit minden évben november 8-án rendeznek meg Berlinben, melyet november 9-én a Falling Walls Konferencia követ. A Falling Walls Konferencián 20 világszínvonalú kutató mutatja be munkásságát, mely választ ad arra a kérdésre, hogy “Melyik lesz a következő fal, amelyik le fog omlani?”


A Falling Walls Lab Budapest a Magyar Tudományos Akadémia és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem közös szervezésében kerül megrendezésre május 25-én a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai és Bionikai Karán.


Jelentkezés:

a http://www.falling-walls.com/lab weboldalon

Jelentkezési határidő:
2017. április 24.


További információ a mellékelt felhívásban és a rendezvény facebook oldalán!

Bármilyen kérdés esetén bizalommal forduljanak Markia Nóra főszervezőhöz a markia.nora@itk.ppke.hu email címen vagy a Falling Walls Foundation-höz a lab@falling-walls.com email címen.

Friss hírek RSS

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

Kövess minket

fb-logo in-logo yt-logo