kiemelt_neptun

Információk a tanulmányi rendszer váltásáról

Tisztelt Hallgató!

Mint arról már biztosan értesült, áprilisban a Szegedi Tudományegyetem áttér az ETR tanulmányi rendszerről az Neptunra. Bár a legfontosabb kérdéseket érint az alábbi linken lévő cikk, néhány pontra fel szeretném hívni a figyelmét:

http://www.u-szeged.hu/sztehirek/2017-februar/etr-rol-neptunra-valt

* Figyelje az ETR-naptárat, amelyet az áttérés ütemezésének megfelelően karbantartunk: http://web5.etr.u-szeged.hu:8080/naptar/

* Kövesse az ETR és a CooSpace nyitólapi híreit, itt fogjuk tájékoztatni az aktuális információkról: https://www.etr.u-szeged.hu , https://www.coosp.etr.u-szeged.hu

* A tervek szerint az ETR 2017.04.07-én áll le, és a Neptun 2017.04.26-án indul el. A CooSpace és a Modulo a köztes időszakban is működni fog, bár egyes, tanulmányi rendszerhez szorosan kötődő szolgáltatásaik korlátozva lesznek.

* Ilyen korlátozás érinti pl. a jogviszony-igazolás igénylését. Ezért, ha a fenti időszakban szüksége lenne rá, akkor kérjen a Modulóban a leállás előtt jogviszony-igazolást.

* Az áttérés miatt előrehoztuk a kreditátviteli időszakot. Ha a vizsgajelentkezésekhez szeretne kreditjóváírást kérni, akkor azt 2017.03.12-ig adja be a Modulóban. Ha a kérvényét az átállásig nem bírálnák el, ill. nem dolgoznák fel, akkor azt az újraindulás utáni pótidőszakban újra be kell majd adnia.

* Mivel a leállás alatt a pénzügyi szolgáltatások is szünetelnek, a leállás idejére eső önköltség-befizetési részletet átütemezzük. Ha önt ez érinti, figyelje a fentebb említett információs csatornákat, ill. a kivetéseit a tanulmányi rendszerben. A befizetést úgy ütemezze, hogy az esetleges közeli határidők se akadályozzák a vizsgajelentkezését.

* Az eddig megszerzett kreditjeit kinyomtathatja az ETR-ből az "Általános információk / Dinamilkus listák / Tárgyelemenkénti kreditkimutatás - Simple transcript of records" funkcióval. Ezt nem kell hitelesíttetnie, mert csak arra szolgál, hogy ön ellenőrizhesse, hogy azok átkerültek a Neptunba. Ha problémát észlelne, akkor a Tanulmányi Osztály az ETR alapján fogja az ön ügyét elbírálni, az ETR ugyanis "lefagyasztva" elérhető marad.

* A Neptun hallgatói segédlete elérhető az alábbi címen. A további oktatási anyagokról, ill. eseményekről a fentebb említett csatornákon értesítjük: https://web5.etr.u-szeged.hu/ETRdok/post/Neptun-hallgatoi-web.aspx

Üdvözlettel,

Racskó Tamás
az oktatási igazgató helyettese

Friss hírek RSS

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

Kövess minket

fb-logo in-logo yt-logo