Specializációválasztás (tavaszi félév)

A 2015/16 tanév II. (tavaszi) félévében a szakosodási jelentkezés április 4-én 8:00-kor indul és április 10-én 23:59-kor záródik.

Kedves Hallgató!

 

A 2015/16 tanév II. (tavaszi) félévében a szakosodási jelentkezés április 4-én 8:00-kor indul és április 10-én 23:59-kor záródik.


Ebben az időszakban érhetőek el a felkínált, karokon belüli és karok közti szakirányok és specializációk a weben az "Hallgató / Képzés / Szakosodás" menüben.


Specializációt választhat az az ÁJTK, BTK, TTIK vagy JGYPK karos hallgató, akinek a képzésében ez föl van ajánlva és még nem rendelkezik specializációval. A Gál Ferenc Főiskola hallgatói SZTE-s tanári minorra való jelentkezésüket papír alapú kérvényen tudják megtenni.

További információkért a képzésért felelős egységnél érdemes tájékozódni.


A bolognai típusú tanári mesterképzés 2016. szeptemberben indul utoljára, de a minorok fölvétele továbbra is lehetséges, amennyiben azt a szak képzési és kimeneti követelményei megengedik. Az alapszakos diploma és az elvégzett minor birtokában az osztatlan tanárképzésbe lehet majd belépni.


Videósúgó a jelentkezéshez: http://www.youtube.com/watch?v=G73x-UO7gdk


A megadott időponton kívül a jelentkezési felület ebben a félévben nem lesz nyitva az ETR-ben.


A webes bírálati felület április 11-én reggel 8:00-tól április 15. (péntek) 14:00-ig érhető el a "Tanszéki Adminisztrátor / Ügyintézés / Szakosodás elbírálás" menüben.


A hallgatók számára április 15-én 16:00 órától válik láthatóvá a döntés, amelyre április 18–20. között lehet a kari TO-kon reklamációt beadni.


A szakosodási döntések az egyetemi ETR-naptár szerint április 22-én véglegesítődnek az ETR-ben.


Üdvözlettel:


Boa Anikó

SZTE TTIK

a Tanulmányi Osztály vezetője


Friss hírek RSS

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

Kövess minket

fb-logo in-logo yt-logo