1534986_731454706872645_26164730_o

A Szegedi Keresztény Roma Szakkollégium felvételi felhívása

A Szegedi Keresztény Roma Szakkollégium (SZKRSZ) hallgatói felvételt hirdet a 2014-2015. tanévre szegedi felsőoktatási intézmények bármely szakára jelentkező, vagy már ott tanuló diákok számára.

FELVÉTELI FELHÍVÁS

 

A Szegedi Keresztény Roma Szakkollégium (SZKRSZ) hallgatói felvételt hirdet a 2014-2015. tanévre szegedi felsőoktatási intézmények bármely szakára jelentkező, vagy már ott tanuló diákok számára. A Szeged-Csanádi Egyházmegye által alapított és fenntartott intézménybe azokat a diákokat várjuk, akik a felsőoktatási tanulmányaik magas szintű végzése mellett azonosulni tudnak a szakkollégium keresztény értékrendjével, vállalják a cigány és magyar identitásra egyaránt építő tanulmányi, kulturális és közösségi programokat, és a közös diákéletet roma társaikkal.

 

Célunk hozzájárulni a közéleti feladatvállalás iránt elkötelezett, aktív társadalmi párbeszédet folytató, sikeres értelmiségiek formálódásához, akik a szakmai kiválóságot ötvözik a társadalmi és szociális kérdések iránti érzékenységgel, a roma közösségek erősítésének társadalmi szolgálatával.

 

A jelentkezéseket kérjük eljutatni postai úton, ill. az épület nyitvatartási idejében személyesen a Szakkollégium címére: 6725 Szeged, Indóház tér 1.

 

Jelentkezési lap és további információ: www.szkrsz.hu

Jelentkezési határidő: 2014. július 31.

 

További tájékoztatás: a titkarsag@szkrsz.hu e-mail címre írt levélben kérhető


szokeresz_felveteli_2014