IBM - Great Minds Student Internship Program 2012

Az IBM Research kutatólaborjai minden évben a Great Minds Student Internship Program keretében várják a tehetséges, ambíciózus hallgatók jelentkezését abban a hitben, hogy a legkiválóbb szakemberek és a legtehetségessebb hallgatók együttműködése a zaloga annak, hogy technológiailag innovatív módon tegyük világunkat jobban működővé.


Tisztelt Hallgatók, Oktatók!


2007 óta 25 diák nyert lehetőséget 3 vagy 6 hónapos gyakorlat letöltésére valamelyik IBM kutatóközpontban, a visszajelzések pedig mindkét félről pozitívak. A hallgatók a gyakorlatban szembesülhetnek valódi iparági
kihívásokkal és olyan tapasztalatokkal gazdagodhatnak, melyekhez a hazai képzés keretében valószínüleg nem juthatnának hozzá.

A 2012-es Great Minds ösztöndíjra jelentkezés határideje 2011. december 2.

A jelentkezés menete egyszerű:

A Master vagy PhD programban résztvevő hallgatók összeállítják a jelentkezéshez szükséges dokumentumokat az alábbi weboldalon található kritériumok szerint.

Első körben Önöknek nyújtják be a jelentkezést, melynek határideje december 2.

Akit Önök támogatásukról biztosítanak, annak a hallgatónak a jelentkezését egy angol ajánlólevéllel együtt elküldik nekem, december 12-ig.

Az ajánlólevélben kérem írjanak személyes véleményükről a hallgatót illetően, nem csak szakmai tekintetben, hanem azt érintően is, mit gondolnak a jelölt csapatmunkához való hozzáállásáról, kreativitásáról, lelkesedéséről, kitartásáról.

(Tehát a hallgatók december 2-ig adhatnak be pályázatot, hozzám pedig december 12-ig kell megérkezzenek az Önök által jóváhagyott, ajánlólevéllel ellátott jelentkezések.)


A Great Minds weboldala: http://www.zurich.ibm.com/greatminds/


Kérem keressenek kérdéseikkel a programmal kapcsolatban,


Levente Szabo

Corporate Citizenship & Corporate Affairs Professional

Phone: 36-1-382-5424

e-mail: levente.szabo@hu.ibm.com


IBM

Neumann Janos u. 1.

Budapest, H-1117

Hungary