mikulas

Ismét Mikulás járt a TIK-ben

Idén kedveskedni szerettünk volna a látogatók számára egy kis meglepetéssel, ezért elintéztük, hogy a Mikulás mindenképpen vegye útjába a TIK-et is.


Már-már hagyománynak is tekinthető, hogy a Mikulás és hűséges segítői december 5-ről 6-ra virradóra kisebb meglepetéseket rejtenek el a központ területén.


Idén sem volt ez másképp, az éj leple alatt, amikor már mindenki letette a könyvét és elindult haza, a sötétben a Mikulás segítői több tucat karácsonyi hangulatú bögrét rejtettek el a Központ legkülönbözőbb zugaiba, így aki korán kelt, és ellátogatott Központunkba, örömmel vehette át ajándékát.Mikulás járt a TIK-ben

Képgaléria

03.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

  • május 27.
    18:00 - 19:00
    "Már az újszülöttekre is hatnak a digitális eszközök, ezért nem lehet elég korán kezdeni a nethasználattal kapcsolatos szülői tudatosságot. Persze a problémák jó részével csak akkor találkozik a szülő, ha a gyereke már kamasz lett, de azért akkor sem vagyunk teljesen eszköztelenek, ha segíteni szeretnénk. A támogatási és beavatkozási lehetőségekről, az "elég jó digitális szülőségről", kortárs online zaklatásról és iskolai netes konfliktusokról is szól majd az előadás."
    Jegyinformációk: http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/GYURKO200317
    Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus