mikulas

Ismét Mikulás járt a TIK-ben

Idén kedveskedni szerettünk volna a látogatók számára egy kis meglepetéssel, ezért elintéztük, hogy a Mikulás mindenképpen vegye útjába a TIK-et is.


Már-már hagyománynak is tekinthető, hogy a Mikulás és hűséges segítői december 5-ről 6-ra virradóra kisebb meglepetéseket rejtenek el a központ területén.


Idén sem volt ez másképp, az éj leple alatt, amikor már mindenki letette a könyvét és elindult haza, a sötétben a Mikulás segítői több tucat karácsonyi hangulatú bögrét rejtettek el a Központ legkülönbözőbb zugaiba, így aki korán kelt, és ellátogatott Központunkba, örömmel vehette át ajándékát.Mikulás járt a TIK-ben

Képgaléria

08.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 17.
  12:30 - 14:30
 • február 17.
  18:00 - 19:00
  Dr. Somody Imre hosszú ideig szerepelt a leggazdagabb magyarok toplistáján, neve összeforrt a vagyonát megalapozó Plusssz pezsgőtablettával. Neve sokak számára csenghet ismerősen akár az egészségügy, a közgazdaságtan vagy a politika területéről is. A kilencvenes évek végére jutott a csúcsra; karitatív és üzleti tevékenységéért számos kimagasló kitüntetést kapott. Aztán a sikeres üzletembert egyre több anyagi kudarc érte, miközben elvált és súlyosan megbetegedett. Élete 2014-ben gyökeresen új fordulatot vett... Minderről szívesen osztja meg gondolatait a hallgatósággal.
  Jegyinformációk: http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/SOMODY200217
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja
 • február 21.
  11:00 - 13:00

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus