TTIK_100_eves

Küldjön egy fotót!

Ünnepeljen 2021-ben ön is a 100 éves Természettudományi és Informatikai Karral.

„100 éves az SZTE TTIK!”

 

A Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kara olyan fényképeket vár, amelyek valamilyen módon kapcsolódnak az SZTE TTIK-hoz. Lehet köztük valamely épületről, teremről, laborról készült fotó, de szívesen fogadunk csoportképeket is az elmúlt 100 évből.


Egy személy korlátlan számú fotót küldhet be. A meghirdetés nyilvános, azon minden 16. életévét betöltött személy részt vehet.


A beérkezett felvételekből szabadtéri kiállítást szervez az SZTE TTIK Szeged város közterein, 2021 nyarán. A kiállításra szánt 50 fényképet az SZTE TTIK vezetősége és a Kar munkatársai fogják kiválasztani.


A felvételeket elektronikusan és papír alapon is várjuk az alábbi címekre: kkdh@sci.u-szeged.hu Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar 6720 Szeged, Aradi vértanúk tere 1.


A pályázatra beküldött műveknél kérjük feltüntetni:

  • az e-mail tárgyában, vagy a borítékon: „Fotókiállítás”
  • a levélben: a beküldő adatait (név, elérhetőség)
  • néhány sor magyarázatot a fényképhez (hol/mikor készült, kit/mit ábrázol)
  • valamint a pályázó nyilatkozatát arról, hogy a részvételi feltételeket elfogadja, a nevezési feltételnek megfelel.


Beküldési határidő: 2021. április 15.


A nevezéssel a beküldő garantálja, hogy a beküldött felvételek szerzői jogával rendelkezik, valamint a felvételek nem sértik más személyek jogait és – tömegfelvétel és nyilvános közéleti szereplésről készült felvétel kivételével – a képeken esetleg szereplő zemélyek hozzájárultak a kép elkészítéséhez és felhasználásához.Ebből eredő vitákban a kiírók és a szervezők felelősséget nem vállalnak, az esetleges viták teljes következményeit a beküldő vállalja. A beküldő díjigény nélkül hozzájárul az általa beküldött felvételek közléséhez, valamint engedélyezi azt, hogy a kiírók és a szervezők a pályaműveket további térítés nélkül kari kiadványokban, honlapokon, szabadtéri kiállításon megjelentesse, felhasználja. A beküldő személy adatait a kiírók és a szervezők harmadik félnek nem továbbítják. A beküldött fotók kiállításra való előkészítését a kiírók és a szervezők vállalják. A beküldőnek ebből semmilyen anyagi terhe nem származik. A kiírók és a szervezők vállalják továbbá, hogy a papírképeket visszajuttatják a beküldőhöz.