TTIK_logopalyazat_2021

Logótervezési pályázat „100 éves az SZTE TTIK"

A Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kara logótervezési pályázatot hirdet a TTIK jogviszonnyal rendelkező SZTE polgároknak: oktatóknak, nem oktató munkatársaknak, aktív hallgatóknak „100 éves az SZTE TTIK!” címen.

A pályaműveknek valamilyen módon kapcsolódnia kell az SZTE TTIK-hoz, mindenképpen utalnia kell a Kar 100 éves évfordulójára.

 

Egy pályázó korlátlan számú egyedi, egyéb pályázatokon még nem szerepelt logótervet küldhet be.

 

Elsősorban vektorgrafikus képeket várunk, de kézzel rajzolt, jó minőségben lefotózott pályaműveket is elfogadunk. Színre, méretre, feliratra nincs megkötés, de a logónak egészen nagy méretben és egészen kicsiben is szépen kell mutatnia.

 

A pályázatra beküldött műveknél kérjük feltüntetni:

  • az e-mail tárgyában: „logópályázat”
  • a levélben: a pályázó adatait (név, intézet, hallgatóknál szak)

 

A pályaműveket az SZTE TTIK által felkért szakmai zsűri értékeli.

A nyertes logó a centenáriumi rendezvényekhez kapcsolódik, nem lesz állandó jelképe a TTIK-nak. Mivel minden centenáriumi eseményen látható lesz, meghatározó szerepet tölt majd be a rendezvényeken.

 

A pályaművek benyújtása kizárólag elektronikusan történhet az alábbi címre:

kkdh@sci.u-szeged.hu

 

A fotók beküldési határideje: 2021. február 15.

 


Díjak

 

I. díj: 60.000 Ft

 

További 4 pályamű 10.000-10.000 Ft díjazásban részesül.

 

A pályázattal kapcsolatban felmerülő esetleges kérdéseket is a fenti e-mail címen várjuk.

 

Pályázni kizárólag saját alkotással lehet. A pályázók a beküldéssel nyilatkoznak arról, hogy a beküldött pályaművek nem sértik más személyek jogait, díjigény nélkül hozzájárulnak pályamunkáik közléséhez, valamint engedélyezik azt, hogy a pályázat kiírója a pályaműveket további térítés nélkül kari kiadványokban és honlapokon megjelentesse, felhasználja. Amennyiben a győztes pályamű nem vektorgrafikus formában érkezik, abban az esetben az alkotó beleegyezik, hogy az eredeti rajz vektorgrafikus formában is megjelenhessen.

Friss hírek RSS

Friss hírek

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

Kövess minket

fb-logo in-logo yt-logo