alairas_wide

N Y I L A T K O Z A T

A Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Karának vezetősége a jövőben is határozottan kiáll az Egyetem politikamentessége, az egyetemi oktatás és kutatás autonómiája, a tudomány nemzetközisége, valamint az egyetemi polgárok világnézeti szabadsága mellett.

Minden magyar és külföldi hallgatót szívesen fogadunk alap-, mester- és doktori képzéseinkben, melyek alapja az oktató- és kutatómunkánk magas minősége, illetve a tudomány iránti elhivatottságunk.


Jó kapcsolatokat ápolunk a társ- és közintézményekkel és Szeged város mindenkori önkormányzatával.


Törekszünk az esetlegesen felmerülő problémás helyzeteket a sajtón keresztüli üzengetések helyett, tárgyalásokon keresztül rendezni.


A nyomtatott és elektronikus sajtóban csak az alaptevékenységünkkel kapcsolatos tartalmakról nyilatkozunk.Dr. Mucsi László dékán,

Dr. Varga Csaba általános és gazdasági dékánhelyettes,

Dr. Farsang Andrea oktatási dékánhelyettes,

Dr. Horváth Dezső tudományos és stratégiai dékánhelyettes,

Dr. Palágyi Kálmán közkapcsolati dékánhelyettes,

Magyar Márta hivatalvezető,

Boa Anikó tanulmányi osztályvezető

Képgaléria

11.jpg
Friss hírek RSS

Friss hírek

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

  • május 27.
    18:00 - 19:00
    "Már az újszülöttekre is hatnak a digitális eszközök, ezért nem lehet elég korán kezdeni a nethasználattal kapcsolatos szülői tudatosságot. Persze a problémák jó részével csak akkor találkozik a szülő, ha a gyereke már kamasz lett, de azért akkor sem vagyunk teljesen eszköztelenek, ha segíteni szeretnénk. A támogatási és beavatkozási lehetőségekről, az "elég jó digitális szülőségről", kortárs online zaklatásról és iskolai netes konfliktusokról is szól majd az előadás."
    Jegyinformációk: http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/GYURKO200317
    Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus