The Journey - klímainnovációs nyári egyetem (angol nyelvű, nemzetközi program)

Azokat a legkiválóbb és legmotiváltabb PhD diákokat várjuk, akik érdeklődnek a környezet- és klímavédelem iránt akár innováció-menedzsment, akár vállalkozói oldalról közelítve.

„2019-ben is megrendezésre kerül a „The Journey”, Európa legnagyobb klímainnovációs nyári egyeteme, ahol minden évben több mint 300 diáknak nyílik lehetősége arra, hogy a klímainnováció területén tudást és tapasztalatot szerezzen. A négyhetes eseményre izgalmas programokkal készülünk, amely során a résztvevők betekintést nyernek a vállalkozásfejlesztés, az innováció és a klímaváltozás legfontosabb kihívásaiba.


A Journey alatt lehetőségük nyílik feltérképezni a helyi releváns hálózatokat, felvenni a kapcsolatot különböző szakemberekkel, potenciális ügyfelekkel, illetve gyakorlati tudásra tesznek szert a környezetvédelemmel kapcsolatos projektek kivitelezésében - mindezt számos európai helyszínen, nemzetközi, inspiráló környezetben egy sokszínű csapat részeként. A résztvevők 3 európai városba utaznak a program 4 hete során, ahol az üzleti, politikai, tudományos életben fontos szerepet játszó klímainnovációs szakemberek és szakképzett coachok végig hasznos tanácsokkal látják el a résztvevőket az ötletük gyakorlati megvalósításában.


A nyári egyetemre bármilyen szakterületről várjuk olyan MSc, PhD hallgatók, frissen végzett diplomások, illetve fiatal szakemberek jelentkezését, akik magas szintű angol nyelvtudással és

kiváló tanulmányi eredménnyel rendelkeznek.”


Kapcsolódó információk:

Február 13-án információs estet szervezünk, ahol még több részletre fény derül a programmal kapcsolatban.

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/2125567947512057/


Itt tudsz jelentkezni az eseményre:

https://docs.google.com/forms/d/1wccXT2NBRpOHV39EgQRPrm1WrXijFkFQSDCuoPxwM_g/editKépgaléria

05.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • október 28.
  18:00 - 19:00
  Előadó: Prof. Dr. Csermely Péter Széchenyi-díjas magyar biokémikus, hálózatkutató
  További információ: www.pedagogiaiestek.hu
  A Mentor(h)áló és az IH közös rendezvénye
  Belépőjegy 2300 Ft, SZTE-kártyával, diákigazolvánnyal, pedagógusigazolvánnyal 1600 Ft
 • november 4.
  14:00 - 16:00
 • november 12.
  18:00 - 19:30
  Újabb 21. századi, mindannyiunkat érintő és érdeklő téma, újabb kivételes felkészültségű előadó a nagysikerű Pedagógiai esték színpadán - vendégünk Steigervald Krisztián generációkutató, marketing szakember!
  Steigervald Krisztián 1999 óta foglalkozik a generációkkal, szakdolgozatát is ebből írta a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán. Nyolc évig dolgozott vezetőként a piackutatással foglalkozó GfK-ban, majd 2011-ben megalapította saját tanácsadó és piackutató cégét, az Emocionális Marketing Kft-t. A cég az elmúlt 7 évben több mint 100 multinacionális cég sikeres partnere volt.
  Krisztián egyedülálló módon mind a 6 ma élő generációval foglalkozik üzleti szinten is, a cégeknek marketing és HR témában ad tanácsokat, tart intergenerációs tréningeket, fókuszcsoportokat, előadásokat és csapatépítő napot. Kedvenc területe a marketing-kutatás és a marketing-pszichológia új irányú használata és összekapcsolása.
  Krisztián emellett a Lánchíd Rádió marketing szakértője volt, az Üzlet&Pszichológia marketing-témájú szerzője, állandó meghívott előadó a Corvinuson és a pécsi Közgázon, oktató a BKF-en, valamint egyéni coach, okleveles brief-coach, life-coach. Végül és nem utolsósorban: nagyszerű előadó!
  Steigervald Krisztián előadását minden szülő, nagyszülő, pedagógus számára "KÖTELEZŐ" programként javasoljuk, de jó szívvel ajánljuk a fiatalabb generációk képviselőinek figyelmébe is.

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus