The Journey - klímainnovációs nyári egyetem (angol nyelvű, nemzetközi program)

Azokat a legkiválóbb és legmotiváltabb PhD diákokat várjuk, akik érdeklődnek a környezet- és klímavédelem iránt akár innováció-menedzsment, akár vállalkozói oldalról közelítve.

„2019-ben is megrendezésre kerül a „The Journey”, Európa legnagyobb klímainnovációs nyári egyeteme, ahol minden évben több mint 300 diáknak nyílik lehetősége arra, hogy a klímainnováció területén tudást és tapasztalatot szerezzen. A négyhetes eseményre izgalmas programokkal készülünk, amely során a résztvevők betekintést nyernek a vállalkozásfejlesztés, az innováció és a klímaváltozás legfontosabb kihívásaiba.


A Journey alatt lehetőségük nyílik feltérképezni a helyi releváns hálózatokat, felvenni a kapcsolatot különböző szakemberekkel, potenciális ügyfelekkel, illetve gyakorlati tudásra tesznek szert a környezetvédelemmel kapcsolatos projektek kivitelezésében - mindezt számos európai helyszínen, nemzetközi, inspiráló környezetben egy sokszínű csapat részeként. A résztvevők 3 európai városba utaznak a program 4 hete során, ahol az üzleti, politikai, tudományos életben fontos szerepet játszó klímainnovációs szakemberek és szakképzett coachok végig hasznos tanácsokkal látják el a résztvevőket az ötletük gyakorlati megvalósításában.


A nyári egyetemre bármilyen szakterületről várjuk olyan MSc, PhD hallgatók, frissen végzett diplomások, illetve fiatal szakemberek jelentkezését, akik magas szintű angol nyelvtudással és

kiváló tanulmányi eredménnyel rendelkeznek.”


Kapcsolódó információk:

Február 13-án információs estet szervezünk, ahol még több részletre fény derül a programmal kapcsolatban.

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/2125567947512057/


Itt tudsz jelentkezni az eseményre:

https://docs.google.com/forms/d/1wccXT2NBRpOHV39EgQRPrm1WrXijFkFQSDCuoPxwM_g/editKépgaléria

12.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 25.
  11:00 - 13:00
 • február 25.
  16:00 - 17:00
  A megjelenteket köszönti: Gácser Attila, a Biológia Intézet vezetője
  A kötetet bemutatják: a könyv lektora, Nagy Lászlóné, valamint a könyv szerkesztője és szerzői: Balázs János, Hegyi Andrea, Poór Péter, Sinka Rita és Vörös Mónika
 • február 25.
  18:00 - 19:00
  Hiteles és motiváló előadás a Mentor(h)áló Pedagógiai esték 2020-as tavaszi évadában a futás, azon belül az ultrafutás különös világáról. Vendégünk Lubics Szilvia magyar amatőr hosszútávfutó és ultramaratonista, az Ultrabalaton és a Spartathlon többszörös győztese!
  Jegyár: kedvezményes 1.800 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú 2.400 Ft. Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot! Jegyek november 11-től kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online, a http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/category/entry-ticket weboldalon.
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus