0_Cover

Kari verseny a Mentrollház I. SZTE Agytornáján

Az SZTE Mentrollház meghirdette az I. SZTE Agytornát, amely négy rövid, bárhonnan kitölthető tesztből áll.

Az egyetemi oldal április 15 és 29 között összesen négy darab tesztet tesz közzé. A teszteken nincs jó vagy rossz megoldás, így a karok között a kitöltési arány a verseny alapja.

Annak a karnak a hallgatói, ahol a létszámuk legmagasabb százalékában töltik ki a teszteket, 500.000 Ft-ot vihetnek haza, amit a következő kari bulijukra költhetnek el. Emellett a kitöltők között értékes egyéni nyereményeket is kisorsolnak.

 

Az első teszt már elérhető az SZTE Mentrolház Facebook oldalán:

https://www.facebook.com/mentrollhaz/

 

Hajrá TTIK!

Képgaléria

12.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 25.
  11:00 - 13:00
 • február 25.
  16:00 - 17:00
  A megjelenteket köszönti: Gácser Attila, a Biológia Intézet vezetője
  A kötetet bemutatják: a könyv lektora, Nagy Lászlóné, valamint a könyv szerkesztője és szerzői: Balázs János, Hegyi Andrea, Poór Péter, Sinka Rita és Vörös Mónika
 • február 25.
  18:00 - 19:00
  Hiteles és motiváló előadás a Mentor(h)áló Pedagógiai esték 2020-as tavaszi évadában a futás, azon belül az ultrafutás különös világáról. Vendégünk Lubics Szilvia magyar amatőr hosszútávfutó és ultramaratonista, az Ultrabalaton és a Spartathlon többszörös győztese!
  Jegyár: kedvezményes 1.800 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú 2.400 Ft. Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot! Jegyek november 11-től kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online, a http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/category/entry-ticket weboldalon.
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus