IOT_HACKATHON

IoT Hackathon

Idén április 26-27-én (péntek-szombat) kerül megrendezésre Szegeden aT-Systems és a Szegedi Tudományegyetem közös, első, 24 órás fejlesztőiversenye (Hackathon)!

Keressük azokat az ötleteket, amelyek a NarrowBand IoT (NB IoT) hálózattechnikai specifikumaira alapozva, IoT rendszerek és/vagy szenzorokkreatív felhasználását célozzák meg az Agrárium vagy a Telemedicinaterületén.


Ha van egy jó ötleted, amit szeretnél megvalósítani, szeretnél résztvenni egy 24 órás versenyen és esetleg még pénzjutalomban is részesülni,jelentkezz bátran!

 

A verseny jelentkezési határideje: 2019. április 14. 23:59

 

További részletek a Hackathlonról az alábbi linkeken találhatóak:

https://bit.ly/IoTHackathonSite

 

Emellett, a verseny felvezetéseképp tartunk egy Meetup-ot is április 3-án 16:00-kor, mely, bár nem kötelező feltétele a versenynek, hasznoslehet a készülésben, ezért ajánlatos!

 

További részletek a Meetup-ról és regisztráció:

https://www.meetup.com/IoT-kozosseg/events/259730748/

 

Képgaléria

03.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 25.
  11:00 - 13:00
 • február 25.
  16:00 - 17:00
  A megjelenteket köszönti: Gácser Attila, a Biológia Intézet vezetője
  A kötetet bemutatják: a könyv lektora, Nagy Lászlóné, valamint a könyv szerkesztője és szerzői: Balázs János, Hegyi Andrea, Poór Péter, Sinka Rita és Vörös Mónika
 • február 25.
  18:00 - 19:00
  Hiteles és motiváló előadás a Mentor(h)áló Pedagógiai esték 2020-as tavaszi évadában a futás, azon belül az ultrafutás különös világáról. Vendégünk Lubics Szilvia magyar amatőr hosszútávfutó és ultramaratonista, az Ultrabalaton és a Spartathlon többszörös győztese!
  Jegyár: kedvezményes 1.800 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú 2.400 Ft. Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot! Jegyek november 11-től kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online, a http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/category/entry-ticket weboldalon.
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus