Kincskereső körtúra a Tisza és a Holt-Martos partján

TALÁLKOZÓ IDŐPONTJA: 2018. 11. 17. (SZOMBAT) 08:50 | INDULÁS: 9:00

TALÁLKOZÓ HELYSZÍNE: ÚJSZEGED, TORONTÁL TÉR | PARKOLÓ

TÚRATÁV: 14 KM (IDŐTARTAM: KB. 3 ÓRA)


ÚTVONAL: SZEGED, TORONTÁL TÉR – ALSÓ-KIKÖTŐ SOR – KERTÉSZ U. – CSILLAGVIZSGÁLÓ – FÜVÉSZKERTI ÚT – KERTÉSZ U. – KAMARATÖLTÉS – THÖKÖLY U. – KÁLLAY-LIGET – DERKOVITS FASOR – HOLT-MAROS SÉTÁNY – VÍZÜGYI EMLÉKHELY – TISZA-MAROS TORKOLAT – ROTARY TANÖSVÉNY /

 

Szeretettel várjuk a SZTE hallgatóit, oktatóit és minden érdeklődőt, családtagokat és barátokat, egy könnyed gyalogos túrára.
A túrán a kellemes környezetben való kikapcsolódás mellett
lehetőség nyílik belekóstolni a túrázás és természetjárás alapjaiba, és megismerni egy izgalmas természetjáró játékot, a geocaching-et is.

A túra útvonala szabványos útjelzésekkel jelzett túraútvonalon fut, ami akár babakocsival, kerekesszékkel vagy kerékpárral is teljesíthető.


TUDNIVALÓK:


Szükséges felszerelés: az időjárásnak megfelelő, kényelmes öltözet, jól bejáratott sportcipő vagy túracipő, igény szerint ivóvíz és élelem.
Ajánlás: aki szeretne részt venni a geocaching játékban is, keresse meg és töltse le okostelefonjára a Geoládák alkalmazást!

 

• A túrán való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.


Regisztráció:
az orbank@jgypk.szte.hu címen vagy a helyszínen, a név, a születési dátum és az egyetemi azonosító megadásával.


A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt!


Szeretettel várunk mindenkit!A program szervezői, és a túravezetők:


• Orbán Kornélia
• Vári Beáta
• Szász András

(SZTE JGYPK TSTI)

Képgaléria

12.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 25.
  11:00 - 13:00
 • február 25.
  16:00 - 17:00
  A megjelenteket köszönti: Gácser Attila, a Biológia Intézet vezetője
  A kötetet bemutatják: a könyv lektora, Nagy Lászlóné, valamint a könyv szerkesztője és szerzői: Balázs János, Hegyi Andrea, Poór Péter, Sinka Rita és Vörös Mónika
 • február 25.
  18:00 - 19:00
  Hiteles és motiváló előadás a Mentor(h)áló Pedagógiai esték 2020-as tavaszi évadában a futás, azon belül az ultrafutás különös világáról. Vendégünk Lubics Szilvia magyar amatőr hosszútávfutó és ultramaratonista, az Ultrabalaton és a Spartathlon többszörös győztese!
  Jegyár: kedvezményes 1.800 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú 2.400 Ft. Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot! Jegyek november 11-től kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online, a http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/category/entry-ticket weboldalon.
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus