TITK

HVG rangsor: az SZTE TTIK az élmezőnyben

A Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kara kiemelkedően teljesít a HVG "Diploma 2019 - Főiskolák és egyetemek rangsora" kiadványának rangsorán.

A TTIK a harmadik legjobb az oktatók kiválósága alapján a hazai felsőoktatás összes kara közül.


A TTIK a természettudományi képzésterületi rangsorban az oktatók kiválóság alapján az első, a hallgatók kiválósága szerint pedig a harmadik. Az informatikai képzések listáján az oktatók kiválósága alapján az első, a hallgatók kiválósága alapján pedig a hatodik helyen szerepel a TTIK.


A HVG az oktatói és a hallgatói kiválósági rangsorok kialakításakor figyelembe vette a tudományos fokozattal rendelkező oktatók számát és arányát, az MTA-címmel rendelkező oktatók arányát, az egy tudományos fokozattal rendelkező oktatóra jutó hallgatók számát, az elsőhelyes jelentkezők számát, a felvett hallgatók pontátlagát, a nyelvvizsgával felvettek arányát, továbbá a középiskolai tanulmányi versenyen helyezést elértek számát.

Képgaléria

11.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 25.
  11:00 - 13:00
 • február 25.
  16:00 - 17:00
  A megjelenteket köszönti: Gácser Attila, a Biológia Intézet vezetője
  A kötetet bemutatják: a könyv lektora, Nagy Lászlóné, valamint a könyv szerkesztője és szerzői: Balázs János, Hegyi Andrea, Poór Péter, Sinka Rita és Vörös Mónika
 • február 25.
  18:00 - 19:00
  Hiteles és motiváló előadás a Mentor(h)áló Pedagógiai esték 2020-as tavaszi évadában a futás, azon belül az ultrafutás különös világáról. Vendégünk Lubics Szilvia magyar amatőr hosszútávfutó és ultramaratonista, az Ultrabalaton és a Spartathlon többszörös győztese!
  Jegyár: kedvezményes 1.800 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú 2.400 Ft. Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot! Jegyek november 11-től kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online, a http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/category/entry-ticket weboldalon.
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus