wro2018

WRO robotprogramozási verseny egyetemisták számára

Az Edutus Főiskola szervezésében idén is megrendezésre kerül a World Robot Olympiad robotprogramozási verseny, amelyre egyetemista hallgatók jelentkezését várják.

WRO™ ADVANCED ROBOTICS CHALLENGE kategória egyetemista hallgatók részére

Magyarországi nemzeti döntő időpontja: 2018. június 8-9.
Helyszín: Tatabánya, Földi Imre Sportcsarnok

Ha érdekel a robotika, és szeretnéd magad egy nemzetközi versenyen megmérettetni, fogj össze barátaiddal és készüljetek közösen a WRO™ Advanced Robotics Challenge-re. Képviselje a Te csapatod Magyarországot Thaiföldön, Chiang Mai-ban a WRO 2018-as világdöntőjén!

A WRO™ versenyei 60 ország több mint 20.000 csapatát mozgatja meg évente. 2016-ban először került Magyarországon megrendezésre a WRO™ ARC kategóriája a National Instruments, a Virtuális Műszerezésért Alapítvány és az Edutus Főiskola szervezésében, amelyen 20 magyar csapat vett részt.

A WRO™ ARC kategóriájában 17-25 éves, középiskolás és felsőoktatási hallgatók vehetnek részt, akik 2-3 fős csapatokban, ipari technológiával megtervezik és megépítik robotjukat, hogy az képes legyen a versenykiírásban megadott feladatot elvégezni. Idei feladat: Tetris

Challenge kit:

A versenyre regisztrált első 25 csapatnak az NI Hungary Kft. biztosítja a challenge kitet, mely a következőket tartalmazza:
• myRIO vezérlő eszköz
• Tetrix készlet
• Versenypálya elemek

Jelentkezz minél hamarabb, hogy a Te csapatod is megkapja a készletet, ami segít a felkészülésben!

Ha a versennyel, jelentkezéssel kapcsolatban kérdés merülne fel, a praymayer.mercedesz@edutus.hu e-mail címen elérhetők a szervezők.


Képgaléria

04.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 25.
  11:00 - 13:00
 • február 25.
  16:00 - 17:00
  A megjelenteket köszönti: Gácser Attila, a Biológia Intézet vezetője
  A kötetet bemutatják: a könyv lektora, Nagy Lászlóné, valamint a könyv szerkesztője és szerzői: Balázs János, Hegyi Andrea, Poór Péter, Sinka Rita és Vörös Mónika
 • február 25.
  18:00 - 19:00
  Hiteles és motiváló előadás a Mentor(h)áló Pedagógiai esték 2020-as tavaszi évadában a futás, azon belül az ultrafutás különös világáról. Vendégünk Lubics Szilvia magyar amatőr hosszútávfutó és ultramaratonista, az Ultrabalaton és a Spartathlon többszörös győztese!
  Jegyár: kedvezményes 1.800 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú 2.400 Ft. Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot! Jegyek november 11-től kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online, a http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/category/entry-ticket weboldalon.
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus