NTP-HHTDK-17 pályázati és szöveges beszámoló

A Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kara 2018 tavaszán is megrendezte az Országos Tudományos Diákkör helyi (egyetemi) fordulóját.

A konferencia a XXXIV. Országos Tudományos Diákköri Konferencia 2018. évi tavaszi, helyi (egyetemi) fordulója volt. A helyi konferencián összesen 69 dolgozattal vettek részt a hallgatóink.


A tudományos diákkört 10 szekcióban bonyolítottuk le az SZTE Természettudományi és Informatikai Karának különböző tantermeiben 2018. május 11-én, délután.


A 10 szekció közül három a biológiához, kettő a kémiához, kettő az informatikához, egy-egy pedig a matematikához, fizikához és a földrajz-földtudomány tudományterületekhez kapcsolódott.


Az országos fordulóra továbbjutott hallgatóknak sok sikert kívánunk!

Képgaléria

08.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 25.
  11:00 - 13:00
 • február 25.
  16:00 - 17:00
  A megjelenteket köszönti: Gácser Attila, a Biológia Intézet vezetője
  A kötetet bemutatják: a könyv lektora, Nagy Lászlóné, valamint a könyv szerkesztője és szerzői: Balázs János, Hegyi Andrea, Poór Péter, Sinka Rita és Vörös Mónika
 • február 25.
  18:00 - 19:00
  Hiteles és motiváló előadás a Mentor(h)áló Pedagógiai esték 2020-as tavaszi évadában a futás, azon belül az ultrafutás különös világáról. Vendégünk Lubics Szilvia magyar amatőr hosszútávfutó és ultramaratonista, az Ultrabalaton és a Spartathlon többszörös győztese!
  Jegyár: kedvezményes 1.800 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú 2.400 Ft. Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot! Jegyek november 11-től kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online, a http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/category/entry-ticket weboldalon.
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus