Digitális Oktatási Stratégia (DOS) – Digitális Kompetenciák – Digitális Kurzusok

DDD szakmai rendezvénysorozat 2018-2019

MEGHÍVÓ


Ezúton szeretnénk meghívni Önt és tananyag fejlesztéssel foglalkozó kollégáit 2018. február 21-én 14.00 órakor kezdődő évnyitó szakmai rendezvényünkre, melyen Horváth Ádám előadását és egy kerekasztal beszélgetést hallgathatnak meg az érdeklődők másfél órában.


A rendezvény helyszíne: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ Kiállítási Tér (6722 Szeged, Ady tér 10.)


Horváth Ádám divízióvezető a Digitális Pedagógiai Módszertani Központban. Munkatársaival a digitális oktatás, digitális iskolák jelenség világát vizsgálják évek óta. A téma és az előadó iránt érdeklődőknek egy HVG interjú előadónkkal itt olvasható: "Elfelejthetjük a tankönyveket, minden magyar gyerek tablettel mehet majd iskolába"


A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy részvételi szándékát a Balogh.Bathory.Zsuzsanna@rekt.szte.hu elérhetőségen Balogh-Báthory Zsuzsanna ügyvivő szakértőnek

2018. február 20-ig jelezni szíveskedjen.
Szeged, 2018. február 13.Szakál Péter Prof. Dr. Karsai Krisztina
oktatási igazgató oktatási rektorhelyettes

 

Képgaléria

06.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 17.
  12:30 - 14:30
 • február 17.
  18:00 - 19:00
  Dr. Somody Imre hosszú ideig szerepelt a leggazdagabb magyarok toplistáján, neve összeforrt a vagyonát megalapozó Plusssz pezsgőtablettával. Neve sokak számára csenghet ismerősen akár az egészségügy, a közgazdaságtan vagy a politika területéről is. A kilencvenes évek végére jutott a csúcsra; karitatív és üzleti tevékenységéért számos kimagasló kitüntetést kapott. Aztán a sikeres üzletembert egyre több anyagi kudarc érte, miközben elvált és súlyosan megbetegedett. Élete 2014-ben gyökeresen új fordulatot vett... Minderről szívesen osztja meg gondolatait a hallgatósággal.
  Jegyinformációk: http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/SOMODY200217
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja
 • február 21.
  11:00 - 13:00

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus