Digitális Oktatási Stratégia (DOS) – Digitális Kompetenciák – Digitális Kurzusok

DDD szakmai rendezvénysorozat 2018-2019

MEGHÍVÓ


Ezúton szeretnénk meghívni Önt és tananyag fejlesztéssel foglalkozó kollégáit 2018. február 21-én 14.00 órakor kezdődő évnyitó szakmai rendezvényünkre, melyen Horváth Ádám előadását és egy kerekasztal beszélgetést hallgathatnak meg az érdeklődők másfél órában.


A rendezvény helyszíne: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ Kiállítási Tér (6722 Szeged, Ady tér 10.)


Horváth Ádám divízióvezető a Digitális Pedagógiai Módszertani Központban. Munkatársaival a digitális oktatás, digitális iskolák jelenség világát vizsgálják évek óta. A téma és az előadó iránt érdeklődőknek egy HVG interjú előadónkkal itt olvasható: "Elfelejthetjük a tankönyveket, minden magyar gyerek tablettel mehet majd iskolába"


A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy részvételi szándékát a Balogh.Bathory.Zsuzsanna@rekt.szte.hu elérhetőségen Balogh-Báthory Zsuzsanna ügyvivő szakértőnek

2018. február 20-ig jelezni szíveskedjen.
Szeged, 2018. február 13.Szakál Péter Prof. Dr. Karsai Krisztina
oktatási igazgató oktatási rektorhelyettes

 

Képgaléria

11.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

  • május 27.
    18:00 - 19:00
    "Már az újszülöttekre is hatnak a digitális eszközök, ezért nem lehet elég korán kezdeni a nethasználattal kapcsolatos szülői tudatosságot. Persze a problémák jó részével csak akkor találkozik a szülő, ha a gyereke már kamasz lett, de azért akkor sem vagyunk teljesen eszköztelenek, ha segíteni szeretnénk. A támogatási és beavatkozási lehetőségekről, az "elég jó digitális szülőségről", kortárs online zaklatásról és iskolai netes konfliktusokról is szól majd az előadás."
    Jegyinformációk: http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/GYURKO200317
    Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus