TAVASZI KINCSKERESŐ KÖRTÚRAA TISZA ÉS A HOLT-MAROS PARTJÁN

Szeretettel várjuk a SZTE hallgatóit, oktatóit és minden érdeklődőt, családtagokat és barátokat, egy könnyed tavaszi gyalogos túrára.

TALÁLKOZÓ IDŐPONTJA: 2018. 04. 21. (SZOMBAT) 08:50 | INDULÁS: 9:00

TALÁLKOZÓ HELYSZÍNE: ÚJSZEGED, TORONTÁL TÉR | PARKOLÓ

TÚRATÁV: 12,5 KM (IDŐTARTAM: KB. 2,5-3 ÓRA)

ÚTVONAL: SZEGED, TORONTÁL TÉR – ALSÓ-KIKÖTŐ SOR – KERTÉSZ U. – CSILLAGVIZSGÁLÓ – FÜVÉSZKERTI ÚT – KERTÉSZ U. – KAMARATÖLTÉS – THÖKÖLY U. – KÁLLAY-LIGET – DERKOVITS

FASOR – HOLT-MAROS SÉTÁNY – VÍZÜGYI EMLÉKHELY – TISZA-MAROS TORKOLAT – ROTARY TANÖSVÉNY / FELSŐ-KIKÖTŐ SOR – KÖZÉP-KIKÖTŐ SOR – TORONTÁL TÉR


A túrán a kellemes környezetben való kikapcsolódás mellett lehetőség nyílik belekóstolni a túrázás és természetjárás alapjaiba, és megismerni egy izgalmas természetjáró játékot, a geocaching-

et is. A túra útvonala szabványos útjelzésekkel jelzett túraútvonalon fut, ami akár babakocsival, kerekesszékkel vagy kerékpárral is teljesíthető.


TUDNIVALÓK:

• Szükséges felszerelés: az időjárásnak megfelelő, kényelmes öltözet, jól bejáratott sportcipő vagy túracipő, igény szerint ivóvíz és élelem.

• Ajánlás: aki szeretne részt venni a geocaching játékban is, keresse meg és töltse le okostelefonjára a Geoládák alkalmazást!

• A túrán való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráció: az orbank@jgypk.szte.hu címen vagy a helyszínen, a név, a születési dátum és az egyetemi azonosító megadásával.

Képgaléria

07.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

  • május 27.
    18:00 - 19:00
    "Már az újszülöttekre is hatnak a digitális eszközök, ezért nem lehet elég korán kezdeni a nethasználattal kapcsolatos szülői tudatosságot. Persze a problémák jó részével csak akkor találkozik a szülő, ha a gyereke már kamasz lett, de azért akkor sem vagyunk teljesen eszköztelenek, ha segíteni szeretnénk. A támogatási és beavatkozási lehetőségekről, az "elég jó digitális szülőségről", kortárs online zaklatásról és iskolai netes konfliktusokról is szól majd az előadás."
    Jegyinformációk: http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/GYURKO200317
    Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus