TAVASZI KINCSKERESŐ KÖRTÚRAA TISZA ÉS A HOLT-MAROS PARTJÁN

Szeretettel várjuk a SZTE hallgatóit, oktatóit és minden érdeklődőt, családtagokat és barátokat, egy könnyed tavaszi gyalogos túrára.

TALÁLKOZÓ IDŐPONTJA: 2018. 04. 21. (SZOMBAT) 08:50 | INDULÁS: 9:00

TALÁLKOZÓ HELYSZÍNE: ÚJSZEGED, TORONTÁL TÉR | PARKOLÓ

TÚRATÁV: 12,5 KM (IDŐTARTAM: KB. 2,5-3 ÓRA)

ÚTVONAL: SZEGED, TORONTÁL TÉR – ALSÓ-KIKÖTŐ SOR – KERTÉSZ U. – CSILLAGVIZSGÁLÓ – FÜVÉSZKERTI ÚT – KERTÉSZ U. – KAMARATÖLTÉS – THÖKÖLY U. – KÁLLAY-LIGET – DERKOVITS

FASOR – HOLT-MAROS SÉTÁNY – VÍZÜGYI EMLÉKHELY – TISZA-MAROS TORKOLAT – ROTARY TANÖSVÉNY / FELSŐ-KIKÖTŐ SOR – KÖZÉP-KIKÖTŐ SOR – TORONTÁL TÉR


A túrán a kellemes környezetben való kikapcsolódás mellett lehetőség nyílik belekóstolni a túrázás és természetjárás alapjaiba, és megismerni egy izgalmas természetjáró játékot, a geocaching-

et is. A túra útvonala szabványos útjelzésekkel jelzett túraútvonalon fut, ami akár babakocsival, kerekesszékkel vagy kerékpárral is teljesíthető.


TUDNIVALÓK:

• Szükséges felszerelés: az időjárásnak megfelelő, kényelmes öltözet, jól bejáratott sportcipő vagy túracipő, igény szerint ivóvíz és élelem.

• Ajánlás: aki szeretne részt venni a geocaching játékban is, keresse meg és töltse le okostelefonjára a Geoládák alkalmazást!

• A túrán való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráció: az orbank@jgypk.szte.hu címen vagy a helyszínen, a név, a születési dátum és az egyetemi azonosító megadásával.

Képgaléria

11.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 17.
  12:30 - 14:30
 • február 17.
  18:00 - 19:00
  Dr. Somody Imre hosszú ideig szerepelt a leggazdagabb magyarok toplistáján, neve összeforrt a vagyonát megalapozó Plusssz pezsgőtablettával. Neve sokak számára csenghet ismerősen akár az egészségügy, a közgazdaságtan vagy a politika területéről is. A kilencvenes évek végére jutott a csúcsra; karitatív és üzleti tevékenységéért számos kimagasló kitüntetést kapott. Aztán a sikeres üzletembert egyre több anyagi kudarc érte, miközben elvált és súlyosan megbetegedett. Élete 2014-ben gyökeresen új fordulatot vett... Minderről szívesen osztja meg gondolatait a hallgatósággal.
  Jegyinformációk: http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/SOMODY200217
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja
 • február 21.
  11:00 - 13:00

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus