SZTE TTIK Környezettudományi Diákkör helyi forduló

Az SZTE TTIK Tudományos Diákköri Tanácsa meghirdeti 2018. február 08-án a 2017/18-es tanév környezettudományi diákkör helyi fodulóját.

A helyi konferencián sikeresen szereplők indulási jogot szerezhetnek a XVI. Országos Felsőoktatási Környezettudományi Diákkonferenciára (XVI. OFKD), amit az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Természettudományi Kara 2018. május 10-12. között szervez Budapesten.


A helyi fordulóra való pályázás módja:


1. Előzetes jelentkezés
Az előzetes jelentkezéseket 2017. december 01. 16:00 E-mailben kell eljuttatni Gulyás Ágneshez az agulyas@geo.u-szeged.hu címre.
A jelentkező E-mail tartalmazza:
• a TTIK vagy a KTI honlapjáról letölthető jelentkezési lapot (Excel file) kitöltve
• csatolt file-ként a dolgozat rövid tartalmi összefoglalóját a (mintának) megfelelő formában
(Az összefoglalók szövegtörzse max. 2000 karakter − 1 A4-es oldal − lehet szóközökkel együtt, nem tartalmazhat hivatkozást, ábrát, táblázatot, függvényt, szimbólumot.)


2. Dolgozat leadása és helyi forduló
A helyi fordulón indulóknak 2018. január 22. 16:00 kell elküldeniük a dolgozataikat az agulyas@geo.u-szeged.hu címre.
• a dolgozatot CSAK pdf formátumban kell beadni
• terjedelme ne haladja meg az 50 oldalt (a mellékletek nem számítanak bele)
• a pdf file mérete ne haladja meg a 20 MB-ot
 

A helyi konferenciára (a korábbi országos versenyek kritériumaihoz hasonlóan) olyan pályamunkával lehet jelentkezni, amelyet a pályázók környezettudományi témakörben graduális (BSc/BA) vagy posztgraduális (MSc/MA) képzésben részt vevő hallgatóként készítettek. A benevezett pályamunkánál feltétel, hogy a szerző(k) önálló, eredeti munkájának eredményeit tükrözze, témája kapcsolódjék időszerű környezet- és természetvédelmi feladatok megoldásához. Az SZTE TTIK helyi fordulóján lehetőségük van határon túli egyetemek hallgatóinak is az indulásra, amennyiben a fenti feltételeknek megfelelő pályamunkával neveznek. A konferencia nyelve magyar.


A helyi forduló pontos időpontját, helyszínét és a szekcióbeosztást, a beérkezett jelentkezők számától és tudományterületi megoszlásától függően határozzuk meg és január 25. után tesszük közzé. Kérdéseikkel forduljanak Gulyás Ágneshez az agulyas@geo.u-szeged.hu, vagy a 06-62-34 3050 telefonszámon.


Szeged, 2017. november 06.

Képgaléria

08.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 25.
  11:00 - 13:00
 • február 25.
  16:00 - 17:00
  A megjelenteket köszönti: Gácser Attila, a Biológia Intézet vezetője
  A kötetet bemutatják: a könyv lektora, Nagy Lászlóné, valamint a könyv szerkesztője és szerzői: Balázs János, Hegyi Andrea, Poór Péter, Sinka Rita és Vörös Mónika
 • február 25.
  18:00 - 19:00
  Hiteles és motiváló előadás a Mentor(h)áló Pedagógiai esték 2020-as tavaszi évadában a futás, azon belül az ultrafutás különös világáról. Vendégünk Lubics Szilvia magyar amatőr hosszútávfutó és ultramaratonista, az Ultrabalaton és a Spartathlon többszörös győztese!
  Jegyár: kedvezményes 1.800 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú 2.400 Ft. Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot! Jegyek november 11-től kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online, a http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/category/entry-ticket weboldalon.
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus