kiemelt_neptun

Információk a tanulmányi rendszer váltásáról

Tisztelt Hallgató!

Mint arról már biztosan értesült, áprilisban a Szegedi Tudományegyetem áttér az ETR tanulmányi rendszerről az Neptunra. Bár a legfontosabb kérdéseket érint az alábbi linken lévő cikk, néhány pontra fel szeretném hívni a figyelmét:

http://www.u-szeged.hu/sztehirek/2017-februar/etr-rol-neptunra-valt

* Figyelje az ETR-naptárat, amelyet az áttérés ütemezésének megfelelően karbantartunk: http://web5.etr.u-szeged.hu:8080/naptar/

* Kövesse az ETR és a CooSpace nyitólapi híreit, itt fogjuk tájékoztatni az aktuális információkról: https://www.etr.u-szeged.hu , https://www.coosp.etr.u-szeged.hu

* A tervek szerint az ETR 2017.04.07-én áll le, és a Neptun 2017.04.26-án indul el. A CooSpace és a Modulo a köztes időszakban is működni fog, bár egyes, tanulmányi rendszerhez szorosan kötődő szolgáltatásaik korlátozva lesznek.

* Ilyen korlátozás érinti pl. a jogviszony-igazolás igénylését. Ezért, ha a fenti időszakban szüksége lenne rá, akkor kérjen a Modulóban a leállás előtt jogviszony-igazolást.

* Az áttérés miatt előrehoztuk a kreditátviteli időszakot. Ha a vizsgajelentkezésekhez szeretne kreditjóváírást kérni, akkor azt 2017.03.12-ig adja be a Modulóban. Ha a kérvényét az átállásig nem bírálnák el, ill. nem dolgoznák fel, akkor azt az újraindulás utáni pótidőszakban újra be kell majd adnia.

* Mivel a leállás alatt a pénzügyi szolgáltatások is szünetelnek, a leállás idejére eső önköltség-befizetési részletet átütemezzük. Ha önt ez érinti, figyelje a fentebb említett információs csatornákat, ill. a kivetéseit a tanulmányi rendszerben. A befizetést úgy ütemezze, hogy az esetleges közeli határidők se akadályozzák a vizsgajelentkezését.

* Az eddig megszerzett kreditjeit kinyomtathatja az ETR-ből az "Általános információk / Dinamilkus listák / Tárgyelemenkénti kreditkimutatás - Simple transcript of records" funkcióval. Ezt nem kell hitelesíttetnie, mert csak arra szolgál, hogy ön ellenőrizhesse, hogy azok átkerültek a Neptunba. Ha problémát észlelne, akkor a Tanulmányi Osztály az ETR alapján fogja az ön ügyét elbírálni, az ETR ugyanis "lefagyasztva" elérhető marad.

* A Neptun hallgatói segédlete elérhető az alábbi címen. A további oktatási anyagokról, ill. eseményekről a fentebb említett csatornákon értesítjük: https://web5.etr.u-szeged.hu/ETRdok/post/Neptun-hallgatoi-web.aspx

Üdvözlettel,

Racskó Tamás
az oktatási igazgató helyettese

Képgaléria

05.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 25.
  11:00 - 13:00
 • február 25.
  16:00 - 17:00
  A megjelenteket köszönti: Gácser Attila, a Biológia Intézet vezetője
  A kötetet bemutatják: a könyv lektora, Nagy Lászlóné, valamint a könyv szerkesztője és szerzői: Balázs János, Hegyi Andrea, Poór Péter, Sinka Rita és Vörös Mónika
 • február 25.
  18:00 - 19:00
  Hiteles és motiváló előadás a Mentor(h)áló Pedagógiai esték 2020-as tavaszi évadában a futás, azon belül az ultrafutás különös világáról. Vendégünk Lubics Szilvia magyar amatőr hosszútávfutó és ultramaratonista, az Ultrabalaton és a Spartathlon többszörös győztese!
  Jegyár: kedvezményes 1.800 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú 2.400 Ft. Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot! Jegyek november 11-től kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online, a http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/category/entry-ticket weboldalon.
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus