Iparjogvédelmi Konferencia

A Magyar Iparjogvédelmi és Szerzői Jogi Egyesület (MIE) pályázatot hirdet negyed- és ötödéves egyetemisták részére a „Iparjogvédelmi Konferencia” című kétnapos szakmai konferencián történő térítésmentes részvételre.

Helyszín: Balatonfüred, Füred Spa & Conference Hotel****

Időpont: 2017. május 25-26.


A konferencián történő térítésmentes részvételt a Magyar Iparjogvédelmi és Szerzői Jogi Egyesület jogi tagjainak felajánlásából finanszírozzuk.

A támogatás alapján a konferencián legfeljebb 6 negyed-illetve ötödéves, munkahellyel nem rendelkező hallgató részvételi díj megfizetése nélkül vehet részt (kétágyas szobában történő elhelyezéssel).


A pályázathoz kérjük csatolni a konferencia jelentkezési lapját, a pályázó önéletrajzát és motivációs levelét, valamint egy ajánló javaslatát.


A pályázat leadási határideje: 2017. május 10.


Kérjük a pályázatot a következő címre elküldeni:

E-mail: racsek.zsoka@mie.org.hu
Tel./Fax: +36-1-353-1661

További információk: +36-1-353-1661 (Racsek Zsóka)

 

Budapest, 2017. április 26.

dr. Szecskay András, elnök
dr. Pethő Árpád, ügyvezető elnök
Ravadits Imre, alelnök

 

A felhívás pdf formátumban.

A jelentkezési lap pdf formátumban.

A jelentkezési lap word formátumban.

Képgaléria

07.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 25.
  11:00 - 13:00
 • február 25.
  16:00 - 17:00
  A megjelenteket köszönti: Gácser Attila, a Biológia Intézet vezetője
  A kötetet bemutatják: a könyv lektora, Nagy Lászlóné, valamint a könyv szerkesztője és szerzői: Balázs János, Hegyi Andrea, Poór Péter, Sinka Rita és Vörös Mónika
 • február 25.
  18:00 - 19:00
  Hiteles és motiváló előadás a Mentor(h)áló Pedagógiai esték 2020-as tavaszi évadában a futás, azon belül az ultrafutás különös világáról. Vendégünk Lubics Szilvia magyar amatőr hosszútávfutó és ultramaratonista, az Ultrabalaton és a Spartathlon többszörös győztese!
  Jegyár: kedvezményes 1.800 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú 2.400 Ft. Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot! Jegyek november 11-től kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online, a http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/category/entry-ticket weboldalon.
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus