XI. Szent-Györgyi Albert Konferencia

2017-ben megújult koncepcióval rendezzük meg a XI. Szent-Györgyi Albert Konferenciát. A konferencia időpontja: 2017. április 7-8.

A plenáris előadások mellett teret engedünk diákelőadóknak is, akik rövid prezentáció vagy poszter formájában mutathatják be kutatómunkájuk során elért eredményeiket.

A plenáris előadások témája 2017-ben a rákkutatás, számos neves hazai kutató és előadó tart majd előadást.

A diákelőadók minden vegyész, biológiai, környezetkémiai, vagy az előbbiek mérnöki vonatkozásaihoz kapcsolódó témájú kutatással indulhatnak. Túljelentkezés esetén előnyt jelent a plenáris tematikához való kapcsolódás.

A konferencia nyelve magyar, azonban megfelelő számú jelentkezés esetén lehetőséget biztosítunk angol nyelvű előadás megtartására.

A jelentkezéshez szükséges a honlapon való regisztráció után angol és magyar nyelvű absztrakt és önéletrajz benyújtása a megadott határidőig. A jelentkezés az említett dokumentumok beadásával, valamint a konferencia díjának befizetésével válik véglegessé.

A Segédanyagok menüpont alatt megtalálhatóak az előadások és poszter prezentációk pontos követelményei.

Egy hallgató csak egy kutatási témában nyújthat be nevezést.

Részvételi díj: 5.000 HUF, mely egy összegben utalandó a rendező bankszámlájára a megadott határidőig. A kifizetett részvételi díj visszautalására nincs mód!

Bankszámlaszám: 11705008-20477471

IBAN: HU58 1170 5008 2047 7471 0000 0000

A részvételi díj magában foglalja a konferenciacsomag, a kávészünetek, az étkezések, valamint a borkóstoló díját. A szállást és az utazás költségét nem tartalmazza a részvételi díj.


konfplakat


Képgaléria

08.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

  • május 27.
    18:00 - 19:00
    "Már az újszülöttekre is hatnak a digitális eszközök, ezért nem lehet elég korán kezdeni a nethasználattal kapcsolatos szülői tudatosságot. Persze a problémák jó részével csak akkor találkozik a szülő, ha a gyereke már kamasz lett, de azért akkor sem vagyunk teljesen eszköztelenek, ha segíteni szeretnénk. A támogatási és beavatkozási lehetőségekről, az "elég jó digitális szülőségről", kortárs online zaklatásról és iskolai netes konfliktusokról is szól majd az előadás."
    Jegyinformációk: http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/GYURKO200317
    Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus