office-365s

Office365 for Education

Elérhetővé tette a Microsoft, az Office 365 oktatási szolgáltatáscsomagot az Egyetem hallgatói és dolgozói számára.


Az SZTE Informatikai Szolgáltató Központ az eduID felhasználó azonosító rendszerre (lásd www.eduid.u-szeged.hu) alapozva – a Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Intézet (NIIFI) és a Microsoft Szlovénia közreműködésével - elérhetővé tette a Microsoft Office 365 oktatási szolgáltatáscsomagot az Egyetem hallgatói és dolgozói számára.

További információ a Microsoft Office 365 bevezetéséről az SZTE portálon található: http://www.u-szeged.hu/cc/szoftverek/o365


Bármilyen kérdés esetén forduljon a projekt technikai felelőséhez, Bohán Zoltánhoz, telefon: (62) 544-000/3827 vagy írjon az o365-admin@cc.u-szeged.hu e-mail címre.


Üdvözlettel,

Mihálffy Lajos

Igazgató


Szegedi Tudományegyetem
Informatikai Szolgáltató Központ


Szeged, 2016. október 4.

Képgaléria

09.jpg
Friss hírek RSS

Friss hírek

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

  • május 27.
    18:00 - 19:00
    "Már az újszülöttekre is hatnak a digitális eszközök, ezért nem lehet elég korán kezdeni a nethasználattal kapcsolatos szülői tudatosságot. Persze a problémák jó részével csak akkor találkozik a szülő, ha a gyereke már kamasz lett, de azért akkor sem vagyunk teljesen eszköztelenek, ha segíteni szeretnénk. A támogatási és beavatkozási lehetőségekről, az "elég jó digitális szülőségről", kortárs online zaklatásról és iskolai netes konfliktusokról is szól majd az előadás."
    Jegyinformációk: http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/GYURKO200317
    Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus