1%

Támogatási felhívás

Kérjük, támogassa Ön is a TTK ÖREGDIÁK ALAPÍTVÁNY-t adója 1%-ával


Tisztelt Hallgatóink, Kollégáink és Partnereink!A TTK ÖREGDIÁK ALAPÍTVÁNYT azért hoztuk létre, hogy megerősítsük az SZTE Természettudományi és Informatikai Karán végzett diákokra épülő „öregdiák” mozgalmat, rendszeressé és hagyományossá tegyük a mozgalommal kapcsolatos rendezvényeket (pl. Öregdiák Fórum), kibővítsük volt-hallgatóinknak a Karral és az egymással való kapcsolattartási lehetőségeit.


2007-es megalakítása óta az alapítvány folyamatosan támogatja a Kar egykori és jelenlegi hallgatóinak kutatásait, konferencia részvételét, továbbá ösztöndíjat és utazási támogatást nyújt az arra érdemes hallgatók számára. Fontos célja az „SZTE TTIK Kiváló Hallgatója” éves kitüntetés fenntartása és továbbfejlesztése.


Támogatásukkal Önök is hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a szegedi természettudományi képzés valamennyi jelenlegi és volt diákja, oktatója, kutatója és munkatársa – képzeletben – emelt fővel állhasson az egyetemet 90 éve alapító professzorok elé.


Ne felejtsék el az alma mater-t! Kérjük, támogassák az Öregdiák Alapítványt adójuk 1%-ával!


A támogatás módja a következő: a személyi jövedelemadó bevalláshoz kapott formanyomtatványon meg kell nevezni a TTK ÖREGDIÁK ALAPÍTVÁNY-t, melynek adószáma: 18478846-1-06.Köszönjük!
Dr. Mucsi László dékán

Képgaléria

03.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 17.
  12:30 - 14:30
 • február 17.
  18:00 - 19:00
  Dr. Somody Imre hosszú ideig szerepelt a leggazdagabb magyarok toplistáján, neve összeforrt a vagyonát megalapozó Plusssz pezsgőtablettával. Neve sokak számára csenghet ismerősen akár az egészségügy, a közgazdaságtan vagy a politika területéről is. A kilencvenes évek végére jutott a csúcsra; karitatív és üzleti tevékenységéért számos kimagasló kitüntetést kapott. Aztán a sikeres üzletembert egyre több anyagi kudarc érte, miközben elvált és súlyosan megbetegedett. Élete 2014-ben gyökeresen új fordulatot vett... Minderről szívesen osztja meg gondolatait a hallgatósággal.
  Jegyinformációk: http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/SOMODY200217
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja
 • február 21.
  11:00 - 13:00

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus