1%

Támogatási felhívás

Kérjük, támogassa Ön is a TTK ÖREGDIÁK ALAPÍTVÁNY-t adója 1%-ával


Tisztelt Hallgatóink, Kollégáink és Partnereink!A TTK ÖREGDIÁK ALAPÍTVÁNYT azért hoztuk létre, hogy megerősítsük az SZTE Természettudományi és Informatikai Karán végzett diákokra épülő „öregdiák” mozgalmat, rendszeressé és hagyományossá tegyük a mozgalommal kapcsolatos rendezvényeket (pl. Öregdiák Fórum), kibővítsük volt-hallgatóinknak a Karral és az egymással való kapcsolattartási lehetőségeit.


2007-es megalakítása óta az alapítvány folyamatosan támogatja a Kar egykori és jelenlegi hallgatóinak kutatásait, konferencia részvételét, továbbá ösztöndíjat és utazási támogatást nyújt az arra érdemes hallgatók számára. Fontos célja az „SZTE TTIK Kiváló Hallgatója” éves kitüntetés fenntartása és továbbfejlesztése.


Támogatásukkal Önök is hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a szegedi természettudományi képzés valamennyi jelenlegi és volt diákja, oktatója, kutatója és munkatársa – képzeletben – emelt fővel állhasson az egyetemet 90 éve alapító professzorok elé.


Ne felejtsék el az alma mater-t! Kérjük, támogassák az Öregdiák Alapítványt adójuk 1%-ával!


A támogatás módja a következő: a személyi jövedelemadó bevalláshoz kapott formanyomtatványon meg kell nevezni a TTK ÖREGDIÁK ALAPÍTVÁNY-t, melynek adószáma: 18478846-1-06.Köszönjük!
Dr. Mucsi László dékán