Rerrich Béla téri parkolási rend módosulás

I. számú dékáni utasítás a Rerrich Béla téri parkolási rend módosulásáról

A Rerrich Béla téren található, a TTIK gondozásában lévő parkolóhelyek használatának rendje a megnövekedett igénybevétel miatt módosul 2016. január 15-től.

Az új rend szerint a Rerrich Béla téren a Bolyai épülettel határos parkolóhelyeket kizárólag a TTIK munkavállalói használhatják.

A fennmaradó helyekre (Béke épület, Dóm tér 7-8-9.) parkolhatnak a TTIK-n kívüli igénylők. (A TTIK-s munkavállalók természetesen a tér valamennyi parkolóhelyének használatára jogosultak.)

A 2016-os évben a Védelmi Iroda munkatársai szúrópróba szerűen ellenőrizni fogják a parkolási rend betartását, ennek megkönnyítésére a 2016-os parkolókártya megkülönböztető formátumban készül el a TTIK-s munkavállalók és az SZTE további dolgozói számára.

A továbbiakban a parkolókártya igények teljesítésének alapfeltétele a parkolási rend betartása!

 

 

Szeged, 2016. január 13.

 

Dr. Mucsi László

dékán

Képgaléria

09.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

  • május 27.
    18:00 - 19:00
    "Már az újszülöttekre is hatnak a digitális eszközök, ezért nem lehet elég korán kezdeni a nethasználattal kapcsolatos szülői tudatosságot. Persze a problémák jó részével csak akkor találkozik a szülő, ha a gyereke már kamasz lett, de azért akkor sem vagyunk teljesen eszköztelenek, ha segíteni szeretnénk. A támogatási és beavatkozási lehetőségekről, az "elég jó digitális szülőségről", kortárs online zaklatásról és iskolai netes konfliktusokról is szól majd az előadás."
    Jegyinformációk: http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/GYURKO200317
    Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus