Rerrich Béla téri parkolási rend módosulás

I. számú dékáni utasítás a Rerrich Béla téri parkolási rend módosulásáról

A Rerrich Béla téren található, a TTIK gondozásában lévő parkolóhelyek használatának rendje a megnövekedett igénybevétel miatt módosul 2016. január 15-től.

Az új rend szerint a Rerrich Béla téren a Bolyai épülettel határos parkolóhelyeket kizárólag a TTIK munkavállalói használhatják.

A fennmaradó helyekre (Béke épület, Dóm tér 7-8-9.) parkolhatnak a TTIK-n kívüli igénylők. (A TTIK-s munkavállalók természetesen a tér valamennyi parkolóhelyének használatára jogosultak.)

A 2016-os évben a Védelmi Iroda munkatársai szúrópróba szerűen ellenőrizni fogják a parkolási rend betartását, ennek megkönnyítésére a 2016-os parkolókártya megkülönböztető formátumban készül el a TTIK-s munkavállalók és az SZTE további dolgozói számára.

A továbbiakban a parkolókártya igények teljesítésének alapfeltétele a parkolási rend betartása!

 

 

Szeged, 2016. január 13.

 

Dr. Mucsi László

dékán

Képgaléria

06.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 17.
  12:30 - 14:30
 • február 17.
  18:00 - 19:00
  Dr. Somody Imre hosszú ideig szerepelt a leggazdagabb magyarok toplistáján, neve összeforrt a vagyonát megalapozó Plusssz pezsgőtablettával. Neve sokak számára csenghet ismerősen akár az egészségügy, a közgazdaságtan vagy a politika területéről is. A kilencvenes évek végére jutott a csúcsra; karitatív és üzleti tevékenységéért számos kimagasló kitüntetést kapott. Aztán a sikeres üzletembert egyre több anyagi kudarc érte, miközben elvált és súlyosan megbetegedett. Élete 2014-ben gyökeresen új fordulatot vett... Minderről szívesen osztja meg gondolatait a hallgatósággal.
  Jegyinformációk: http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/SOMODY200217
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja
 • február 21.
  11:00 - 13:00

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus