Trendence Graduate Barometer 2016 - hallgatói közvélemény-kutatás

Kedves Hallgató!

Mondja el karrierrel kapcsolatos véleményét!

 

Ezúton szeretnénk meghívni Önt, hogy csatlakozzon Európa legnagyobb karrierrel, karriertervezéssel és oktatással kapcsolatos felméréséhez! Évente mintegy 950 felsőoktatási intézmény közel 280 ezer hallgatója csatlakozik Európa-szerte a trendence Graduate Barometer felméréshez és elmondja karrierrel, karriertervezéssel és oktatással kacsolatos véleményét.

 

Szeretne Ön is részt venni a trendence Graduate Barometer 2016 felmérésen? Köszönjük szépen, amennyiben már kitöltötte a felmérést. Ha ezt még nem tette meg és most kedve van, kérjük, kattintson az alábbi linkre (a felmérés február elejéig elérhető és magyarul is kitölthető)

 

www.trendence-gradbarometer.eu

 

és egyben vegyen részt a sorsoláson, amelyen értékes nyereményeket nyerhet!

 

* 5 x 500€ értékű BestChoice Europe eShop utalvány

 

* 10 x 200€ értékű BestChoice Europe eShop utalvány

 

*A BestChoice Europe eShop utalványok több mint 70 online üzletben bevalthatók és egymással kombinálhatók.

 

A kérdőív kitöltése után megtekintheti a tavalyi felmérés eredményeit, és ingyen letölthető hasznos információkat kaphat a karriertervezéssel kapcsolatban. Az Önök válaszadásai alapján a munkáltatók és az egyetemek tájékoztatást kapnak arról, hogy mit szeretne az új generáció, milyen elképzeléseik és céljaik vannak a jövőjüket illetően.

 

A válaszadások névtelenek és szigorúan megfelelnek az adatvédelmi szabályzatnak.

Adjon hangot a véleményének!

Képgaléria

05.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 25.
  11:00 - 13:00
 • február 25.
  16:00 - 17:00
  A megjelenteket köszönti: Gácser Attila, a Biológia Intézet vezetője
  A kötetet bemutatják: a könyv lektora, Nagy Lászlóné, valamint a könyv szerkesztője és szerzői: Balázs János, Hegyi Andrea, Poór Péter, Sinka Rita és Vörös Mónika
 • február 25.
  18:00 - 19:00
  Hiteles és motiváló előadás a Mentor(h)áló Pedagógiai esték 2020-as tavaszi évadában a futás, azon belül az ultrafutás különös világáról. Vendégünk Lubics Szilvia magyar amatőr hosszútávfutó és ultramaratonista, az Ultrabalaton és a Spartathlon többszörös győztese!
  Jegyár: kedvezményes 1.800 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú 2.400 Ft. Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot! Jegyek november 11-től kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online, a http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/category/entry-ticket weboldalon.
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus