FELHÍVÁS a XXI. Országos MÉTE Tudományos Diákköri Konferencián való részvételre

Az Eszterházy Károly Főiskola, a Magyar Élelmiszer-tudományi és Technológiai Egyesület, valamint a Magyar Tudományos Akadémia Kémiai Osztályának Élelmiszertudományi Tudományos Bizottsága meghirdeti a XXI. Országos Jubileumi MÉTE Tudományos Diákköri Konferenciát, amelynek célja a kiváló BSc/BA illetve MSc/MA hallgatók tudományos kutatási és fejlesztési eredményeinek bemutató és értékelő fórumának megvalósítása, ezáltal ösztönözve ezen nemes hallgatói tevékenységet és versenyt.

A Konferencia

időpontja: 2016. május 19. (csütörtök)

szervezője: EKF Természettudományi  Kar

helyszine: Eszterázy Károly Főiskola, Leányka úti Campus

honlap: http://mete2016.etdk.hu/

Részvételre jogosultak:

Az alap-vagy mesterképzésben részt vevő hallgatók.

Tervezett szekciók:

1. Biokémia, élelmiszerkémia, minőségbiztosítás

2. Biotechnológia, mikrobiológia és élelmiszerbiztonság

3. Élelmiszertechnológia és műveletek

4. Élelmiszeripari gazdaságtan és marketing

5. Analitika, méréstechnika, műszaki és informatika

6. Táplálkozástudomány

Jelentkezés módja:

regisztráció: 2016. május 5-ig

online regisztráció helye: http://mete2016.etdk.hu/

az összefoglalók feltöltésének határideje: 2016. május 5. 24:00 (CET)

a pályázat befogadásának feltétele: intézményi TDK felelős jóváhagyása

 

Csak elektronikus regisztrációra van lehetőség!

Részvétel követelménye:

A legfeljebb négy oldalas tartalmi kivonatot (proceeding) doc, docx vagy odt file formátumban kérjük elkészíteni és elektronikus formában benyújtani. A dolgozat A/4-es méretben, Times New Roman 12-es betűmérettel, 1,5 sortávolsággal, bal és jobb 2-2 cm-es margókkal készüljön. A kivonat felépítéséhez javasolt a következő tagolás: rövid Összefoglalás (maximum 300 szó), Bevezetés, Anyagok és módszerek, Eredmények és értékelésük, Következtetés, Köszönetnyilvánítás (ha szükséges), Felhasznált irodalom. Továbbá szükséges a munkáról egy oldalas összefoglalót is készíteni.

A négy oldalas tartalmi kivonat (proceeding) és egyoldalas összefoglaló készítésének tartalmi és formai követelményei, valamint az előadások bírálati szempontjai a Konferencia honlapról letölthetők.

A Konferencián a TDK munka bemutatására 15 perc (10 perc elődás+ 5 perc) vita áll rendelkezésre.

Részvétel díja és kifizetési módja:

A részvételi díj összege: 12.000 Ft/hallgató (bruttó), amelyet átutalással a jelentkezési lapon feltüntetett feltételek mellett, számla ellenében kérjük kiegyenlíteni. Továbbá lehetőséget biztosítunk a konzulens tanároknak, szakmai érdeklődőknek és kísérőknek a regisztrálásra, amelynek díja: 3.500 Ft/fő.

Minden regisztrált részvevőnek biztosítjuk az ebédet és konferencia csomagot, továbbá az előadások látogatását!

Várjuk a tudományos diákkörös hallgatók jelentkezését!

 


 

Dr. Zsarnóczay Gabriella

MÉTE elnöke

 


Pénzesné Dr.Kónya Erika

EKF TTK dékánja



Prof. Dr. Halász Anna
tudományos tanácsadó
MTA Élelmiszertudományi Tudományos Bizottság elnöke

Képgaléria

13.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

  • február 25.
    11:00 - 13:00
  • február 25.
    16:00 - 17:00
    A megjelenteket köszönti: Gácser Attila, a Biológia Intézet vezetője
    A kötetet bemutatják: a könyv lektora, Nagy Lászlóné, valamint a könyv szerkesztője és szerzői: Balázs János, Hegyi Andrea, Poór Péter, Sinka Rita és Vörös Mónika
  • február 25.
    18:00 - 19:00
    Hiteles és motiváló előadás a Mentor(h)áló Pedagógiai esték 2020-as tavaszi évadában a futás, azon belül az ultrafutás különös világáról. Vendégünk Lubics Szilvia magyar amatőr hosszútávfutó és ultramaratonista, az Ultrabalaton és a Spartathlon többszörös győztese!
    Jegyár: kedvezményes 1.800 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú 2.400 Ft. Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot! Jegyek november 11-től kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online, a http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/category/entry-ticket weboldalon.
    Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus