KarKis_2015

Karácsonyi Kísérletek 2015

Látványos kísérletek mechnikai hullámokkal és a fénnyel, felhőtlen szórakozás és játszva tanulás kicsiknek és nagyoknak! Ezeket az élményeket kínálja a december 16-án, szerdán 16.30-tól megrendezésre kerülő, ünnepi hangulatú kísérletes bemutató, a Karácsonyi Kísérletek programja.

Az Eötvös Loránd Fizikai Társulat Csongrád Megyei Csoportja, az SZTE Fizikus Tanszékcsoport és az SZTE SzeReTeD labor által szervezett eseményen Csiszár Imre fizikatanár, Kopasz Katalin fizikatanár, Major Balázs fizikus, Nagy Anett fizikatanár és Szélpál Szilveszter fizikus, fizikatanár és operaénekes gondoskodik majd a hullámok csodáinak bemutatásáról, valamint a jó hangulatról.

- Időpont: 2015. december 16. (szerda), 16.30
- Helyszín: SZTE Fizikus Tanszékcsoport Budó Ágoston előadóterme (Dóm tér 9., I. em.)

 

A program plakátja

Képgaléria

05.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 25.
  11:00 - 13:00
 • február 25.
  16:00 - 17:00
  A megjelenteket köszönti: Gácser Attila, a Biológia Intézet vezetője
  A kötetet bemutatják: a könyv lektora, Nagy Lászlóné, valamint a könyv szerkesztője és szerzői: Balázs János, Hegyi Andrea, Poór Péter, Sinka Rita és Vörös Mónika
 • február 25.
  18:00 - 19:00
  Hiteles és motiváló előadás a Mentor(h)áló Pedagógiai esték 2020-as tavaszi évadában a futás, azon belül az ultrafutás különös világáról. Vendégünk Lubics Szilvia magyar amatőr hosszútávfutó és ultramaratonista, az Ultrabalaton és a Spartathlon többszörös győztese!
  Jegyár: kedvezményes 1.800 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú 2.400 Ft. Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot! Jegyek november 11-től kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online, a http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/category/entry-ticket weboldalon.
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus