Dékáni intézkedés


Tisztelt Intézetvezető Úr!

Tisztelt Tanszékcsoport-vezető Úr!

Tisztelt Tanszékvezető Asszony / Úr!


Dr. Mucsi László dékán úr megbízásából tájékoztatom, hogy tegnap délelőtt a csatolt, sürgős intézkedést kérő levelet juttattuk el Dr.

Botka László polgármester úrhoz a Bortér miatt a Rerrich Béla téren kialakult helyzettel kapcsolatban. Ezt a levelet eljuttattuk Dr. Farkas László képviselő úrhoz is, a Csongrád Megyei 56-os Szövetség elnökéhez.


Tisztelettel,

Magyar Márta s.k.

hivatalvezető


Melléklet

Dr. Solymos László alpolgármester úr válaszlevele

Képgaléria

03.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 25.
  11:00 - 13:00
 • február 25.
  16:00 - 17:00
  A megjelenteket köszönti: Gácser Attila, a Biológia Intézet vezetője
  A kötetet bemutatják: a könyv lektora, Nagy Lászlóné, valamint a könyv szerkesztője és szerzői: Balázs János, Hegyi Andrea, Poór Péter, Sinka Rita és Vörös Mónika
 • február 25.
  18:00 - 19:00
  Hiteles és motiváló előadás a Mentor(h)áló Pedagógiai esték 2020-as tavaszi évadában a futás, azon belül az ultrafutás különös világáról. Vendégünk Lubics Szilvia magyar amatőr hosszútávfutó és ultramaratonista, az Ultrabalaton és a Spartathlon többszörös győztese!
  Jegyár: kedvezményes 1.800 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú 2.400 Ft. Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot! Jegyek november 11-től kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online, a http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/category/entry-ticket weboldalon.
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus