Kitüntetések az SZTE TTIK munkatársainak

Magyar Érdemrend Lovagkereszt kitüntetés - Dr. KISS TAMÁS JÓZSEF

Lóczy Lajos Emlékplakett - Dr. Pál-Molnár Elemér


Magyar Érdemrend Lovagkereszt kitüntetés:

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere nemzeti ünnepünk alkalmából Kiváló Művész-, Érdemes Művész- és Babérkoszorú-díjakat, valamint szakmai díjakat adott át 2015. március 13-án a Pesti Vigadóban.

Magas színvonalú munkájáért Magyar Érdemrend Lovagkereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült Dr. KISS TAMÁS JÓZSEF, a kémia tudomány doktora, a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai

Kar Szervetlen és Analitikai Kémiai Tanszékének tanára.


Lóczy Lajos Emlékplakett:

2015. március 18-án a Magyarhoni Földtani Testület választmánya kiemelkedő oktatási és közművelődési tevékenységéért Dr. Pál-Molnár Elemérnek a Lóczy Lajos Emlékplakettet adományozta.
 

Képgaléria

02.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 25.
  11:00 - 13:00
 • február 25.
  16:00 - 17:00
  A megjelenteket köszönti: Gácser Attila, a Biológia Intézet vezetője
  A kötetet bemutatják: a könyv lektora, Nagy Lászlóné, valamint a könyv szerkesztője és szerzői: Balázs János, Hegyi Andrea, Poór Péter, Sinka Rita és Vörös Mónika
 • február 25.
  18:00 - 19:00
  Hiteles és motiváló előadás a Mentor(h)áló Pedagógiai esték 2020-as tavaszi évadában a futás, azon belül az ultrafutás különös világáról. Vendégünk Lubics Szilvia magyar amatőr hosszútávfutó és ultramaratonista, az Ultrabalaton és a Spartathlon többszörös győztese!
  Jegyár: kedvezményes 1.800 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú 2.400 Ft. Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot! Jegyek november 11-től kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online, a http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/category/entry-ticket weboldalon.
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus