koztarsasagi-osztondij

Hirdetmény a Köztársasági Ösztöndíj Pályázatok értékeléséről

A TTIK Köztársasági Ösztöndíj Bizottsága több ülésen értékelte a 106 db beérkezett pályázatot.


A TTIK Köztársasági Ösztöndíj Bizottsága több ülésen értékelte a 106 db beérkezett pályázatot. Az értékelés során, az Egyetemi Köztársasági Ösztöndíj Szabályzat alapján, meghatároztuk az érvényes pályázatok körét.


Kizárásra kerülete azok a pályázók, akik a pályázati időszakban nem teljesítettek 55 kreditet, vagy volt olyan kötelező tárgyuk, amit nem teljesítettek vagy a korrigált kreditindex átlaga nem érte el a 4,5-et.


Az érvényes pályázatok száma 95, a kizárt pályázatok száma 11. A Bizottság minden pályázatot részletesen értékelt, a kizártakat is.


Az érvényes pályázatokat a kari listaállítás szabályai szerint rendeztük sorba. A TTIK-n kerete 30 fő a 2015/16-os tanévben.


A kari lista jelenleg csak javaslat. A pontszámok Moduloban történő áttekintése után július 9-én 10 óráig lehet fellebezéssel élni a oktdh@sci.u-szeged.hu címen.


A fellebbezés eredményéről legkésöbb július 10. 12.00 óráig értsítést kapnak a pályázók.

Az végleges döntést az intézményi KÖB hozza meg.


Köztársasági Ösztöndíj Pályázat TTIK lista javaslat letölthető (pdf) utolsó frissítés: 2015.07.20 11:46Dr. Mucsi László
dékán


Szeged, 2015. júl. 06.

 

Képgaléria

11.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

  • május 27.
    18:00 - 19:00
    "Már az újszülöttekre is hatnak a digitális eszközök, ezért nem lehet elég korán kezdeni a nethasználattal kapcsolatos szülői tudatosságot. Persze a problémák jó részével csak akkor találkozik a szülő, ha a gyereke már kamasz lett, de azért akkor sem vagyunk teljesen eszköztelenek, ha segíteni szeretnénk. A támogatási és beavatkozási lehetőségekről, az "elég jó digitális szülőségről", kortárs online zaklatásról és iskolai netes konfliktusokról is szól majd az előadás."
    Jegyinformációk: http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/GYURKO200317
    Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus