PEDAGÓGIAIESTÉK A MENTOR(H)ÁLÓ KLUBBAN

A Mentor(h)áló Klub január végén még szélesebbre tárja kapuit: pedagógiai és a pedagógia társterületeihez illeszkedő témákban nagyszabású, esti előadásokat, beszélgetéseket szerveznek Szegeden az IH Rendezvényközponttal együttműködésben.


MENTOR(H)ÁLÓ 2.0 PROGRAM”

PEDAGÓGIAI ESTÉK A MENTOR(H)ÁLÓ KLUBBANA Szegedi Tudományegyetem és konzorciumi partnerei az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretén belül támogatást nyertek a TÁMOP-4.1.2.B.2-13/1-2013-0008 számú, „MENTOR(H)ÁLÓ 2.0 PROGRAM” című projekt megvalósítására.


A projekt keretein belül működő Mentor(h)áló Klub január végén még szélesebbre tárja kapuit: pedagógiai és a pedagógia társterületeihez illeszkedő témákban nagyszabású, esti előadásokat, beszélgetéseket szerveznek Szegeden az IH Rendezvényközponttal együttműködésben.


Céljuk az, hogy a pedagógiai témákat a közbeszéd tárgyává tegyék - ezért olyan előadókat, szakembereket hívnak a Mentor(h)áló Klub és IH közös színpadára, akik képesek minél szélesebb rétegeket (oktatók, pedagógusok, hallgatók, szülők) közös gondolkodásra invitálni.


A Mentor(h)áló Klub és az IH Rendezvényközpont szeretettel vár minden érdeklődőt alábbi rendezvényeire:

  • Január 28-án, szerdán 18.30-tól a Mentor(h)áló Klub vendége lesz dr. Zacher Gábor toxikológus főorvos, aki „Mindennapi függőségeink” címmel tart előadást. További részletek ITT!

  • Február 11-én, szerdán 18.00 órától a Mentor(h)áló Klub vendége lesz dr. Boldizsár Ildikó mesekutató, meseterapeuta, aki Mesék a mindennapokban és a gyógyításban címmel tart előadást. További részletek ITT!

  • Március 16-án, hétfőn 18.00 órai kezdettel a Mentor(h)áló Klub színpadán: dr. Vekerdy Tamás gyermekpszichológus! Jól szeretni – gyerekek, óvodák, iskolák című előadása középpontjában a gyerek és az iskola viszonya áll. További részletek ITT!MK_eloadok2


További információ: www.jgypk.hu/mentorhalo