SZTE Innovációs Nap 2015

A Szegedi Tudományegyetem Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatósága idén is megrendezi a már hagyományosnak számító SZTE Innovációs Napot, amelyre szeretettel várja az innováció iránt érdeklődőket 2015. május 14-én 9:00-tól a József Attila Tanulmányi és Információs Központban.


Innovacios_NapA rendezvény célja, hogy összehozza a kutatói élet szereplőit, oktatókat, kutatókat, valamint társintézmények és vállalati partnereink innováció iránt érdeklődő szakembereit. A rendezvényen egyetemi és vállalati vezetők osztják meg tapasztalataikat a résztvevőkkel. A meghívott szakemberek olyan problémákra és kihívásokra hívják fel a vendégek figyelmét, amelyekkel az innovációs és technológia transzfer folyamatokban érintett kutatóknak és vállalkozásoknak egyaránt szembesülniük kell. A kerekasztal beszélgetés lehetőséget biztosít arra, hogy hazai és nemzetközi szinten jelentős vállalati szereplők, valamint egyetemi kutatók osszák meg tapasztalataikat egymással az egyetemi-ipari együttműködések sajátosságairól.

A rendezvényen nemcsak az SZTE vezetői és kutatói, hanem innovációs szervezetek és sikeres hazai vállalatok képviselői is tartanak előadást. Az SZTE Innovációs Napon lehetőség nyílik részt venni egy kerekasztal beszélgetésen, ahol gyakorló szakemberek és az egyetem kutatói oszthatják meg tapasztalataikat és véleményüket az egyetem-ipari együttműködésekkel kapcsolatban. A rendezvény során bemutatásra kerül egy tájékoztató kiadvány, amelyet a Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatóság munkatársai az SZTE kutatói számára állítottak össze annak érdekében, hogy a kutatási eredmények üzleti hasznosításának lehetőségiről és feltételeiről minél részletesebb tájékoztatást kapjanak.

A szervezők szeretettel várják a rendezvényre az SZTE kutatóit, innovációs szakembereket és vállalkozások képviselőit.

A rendezvény 9:30-tól kezdődik (helyszíni regisztráció 9:00 órától). A tervezett program megtekinthető az alábbi linken:
http://www.inno.u-szeged.hu/innovaciosnap-program

A programokon való részvétel ingyenes, azonban az infrastrukturális korlátok miatt előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy a rendezvényen való részvételhez az alábbi linken regisztráljon:
http://www.inno.u-szeged.hu/innovaciosnap2015


Üdvözlettel,
Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatóság

Képgaléria

11.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 17.
  12:30 - 14:30
 • február 17.
  18:00 - 19:00
  Dr. Somody Imre hosszú ideig szerepelt a leggazdagabb magyarok toplistáján, neve összeforrt a vagyonát megalapozó Plusssz pezsgőtablettával. Neve sokak számára csenghet ismerősen akár az egészségügy, a közgazdaságtan vagy a politika területéről is. A kilencvenes évek végére jutott a csúcsra; karitatív és üzleti tevékenységéért számos kimagasló kitüntetést kapott. Aztán a sikeres üzletembert egyre több anyagi kudarc érte, miközben elvált és súlyosan megbetegedett. Élete 2014-ben gyökeresen új fordulatot vett... Minderről szívesen osztja meg gondolatait a hallgatósággal.
  Jegyinformációk: http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/SOMODY200217
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja
 • február 21.
  11:00 - 13:00

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus