innovacios_nap_2015

SZTE Innovációs Nap 2015

A Szegedi Tudományegyetem Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatósága idén is megrendezi a már hagyományosnak számító SZTE Innovációs Napot, amelyre szeretettel várja az innováció iránt érdeklődőket 2015. május 14-én 9:00-tól a József Attila Tanulmányi és Információs Központban.


Innovacios_NapA rendezvény célja, hogy összehozza a kutatói élet szereplőit, oktatókat, kutatókat, valamint társintézmények és vállalati partnereink innováció iránt érdeklődő szakembereit. A rendezvényen egyetemi és vállalati vezetők osztják meg tapasztalataikat a résztvevőkkel. A meghívott szakemberek olyan problémákra és kihívásokra hívják fel a vendégek figyelmét, amelyekkel az innovációs és technológia transzfer folyamatokban érintett kutatóknak és vállalkozásoknak egyaránt szembesülniük kell. A kerekasztal beszélgetés lehetőséget biztosít arra, hogy hazai és nemzetközi szinten jelentős vállalati szereplők, valamint egyetemi kutatók osszák meg tapasztalataikat egymással az egyetemi-ipari együttműködések sajátosságairól.

A rendezvényen nemcsak az SZTE vezetői és kutatói, hanem innovációs szervezetek és sikeres hazai vállalatok képviselői is tartanak előadást. Az SZTE Innovációs Napon lehetőség nyílik részt venni egy kerekasztal beszélgetésen, ahol gyakorló szakemberek és az egyetem kutatói oszthatják meg tapasztalataikat és véleményüket az egyetem-ipari együttműködésekkel kapcsolatban. A rendezvény során bemutatásra kerül egy tájékoztató kiadvány, amelyet a Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatóság munkatársai az SZTE kutatói számára állítottak össze annak érdekében, hogy a kutatási eredmények üzleti hasznosításának lehetőségiről és feltételeiről minél részletesebb tájékoztatást kapjanak.

A szervezők szeretettel várják a rendezvényre az SZTE kutatóit, innovációs szakembereket és vállalkozások képviselőit.

A rendezvény 9:30-tól kezdődik (helyszíni regisztráció 9:00 órától). A tervezett program megtekinthető az alábbi linken:
http://www.inno.u-szeged.hu/innovaciosnap-program

A programokon való részvétel ingyenes, azonban az infrastrukturális korlátok miatt előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy a rendezvényen való részvételhez az alábbi linken regisztráljon:
http://www.inno.u-szeged.hu/innovaciosnap2015


Üdvözlettel,
Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatóság

Képgaléria

07.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 25.
  11:00 - 13:00
 • február 25.
  16:00 - 17:00
  A megjelenteket köszönti: Gácser Attila, a Biológia Intézet vezetője
  A kötetet bemutatják: a könyv lektora, Nagy Lászlóné, valamint a könyv szerkesztője és szerzői: Balázs János, Hegyi Andrea, Poór Péter, Sinka Rita és Vörös Mónika
 • február 25.
  18:00 - 19:00
  Hiteles és motiváló előadás a Mentor(h)áló Pedagógiai esték 2020-as tavaszi évadában a futás, azon belül az ultrafutás különös világáról. Vendégünk Lubics Szilvia magyar amatőr hosszútávfutó és ultramaratonista, az Ultrabalaton és a Spartathlon többszörös győztese!
  Jegyár: kedvezményes 1.800 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú 2.400 Ft. Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot! Jegyek november 11-től kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online, a http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/category/entry-ticket weboldalon.
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus