Modeling_in_Life_Sciences

Az Ebolától a bazsalikomig – matematika mindenütt

Nemzetközi minikonferencia a Bolyai Intézet szervezésében.

  A Bolyai Intézet november 3-án, a Magyar Tudomány Ünnepén immár negyedik alkalommal rendezi meg a Modeling in Life Sciences című nemzetközi minikonferenciát, ahol az érdeklődők tíz előadást hallgathatnak meg neves hazai és külföldi matematikusoktól, biológusoktól, gyógyszerészektől. Az interdiszciplináris konferencián többek között olyan aktuális témákról hallhatunk, mint az Ebola-járvány terjedése, a malária evolúciója, a média szerepe a fertőző betegségek terjedésében, vagy éppen megtudhatjuk, hogy hogyan tápláljuk helyesen a saját baktériumflóránkat.

 

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

 

A rendezvénye helye és ideje:

SZTE Bolyai épület, Bolyai terem, 2014. november 3., 9:45 – 16:30

 

Részletes program itt olvasható: www.math.u-szeged.hu/szegeddynamics/lifesciences.pdf

 

A konferencia a Magyarország – Szerbia IPA Határon Átnyúló Együttműködési Programban az Európai Unió társfinanszírozásával valósul meg.

 

Képgaléria

08.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

  • május 27.
    18:00 - 19:00
    "Már az újszülöttekre is hatnak a digitális eszközök, ezért nem lehet elég korán kezdeni a nethasználattal kapcsolatos szülői tudatosságot. Persze a problémák jó részével csak akkor találkozik a szülő, ha a gyereke már kamasz lett, de azért akkor sem vagyunk teljesen eszköztelenek, ha segíteni szeretnénk. A támogatási és beavatkozási lehetőségekről, az "elég jó digitális szülőségről", kortárs online zaklatásról és iskolai netes konfliktusokról is szól majd az előadás."
    Jegyinformációk: http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/GYURKO200317
    Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus