Modeling_in_Life_Sciences

Az Ebolától a bazsalikomig – matematika mindenütt

Nemzetközi minikonferencia a Bolyai Intézet szervezésében.

  A Bolyai Intézet november 3-án, a Magyar Tudomány Ünnepén immár negyedik alkalommal rendezi meg a Modeling in Life Sciences című nemzetközi minikonferenciát, ahol az érdeklődők tíz előadást hallgathatnak meg neves hazai és külföldi matematikusoktól, biológusoktól, gyógyszerészektől. Az interdiszciplináris konferencián többek között olyan aktuális témákról hallhatunk, mint az Ebola-járvány terjedése, a malária evolúciója, a média szerepe a fertőző betegségek terjedésében, vagy éppen megtudhatjuk, hogy hogyan tápláljuk helyesen a saját baktériumflóránkat.

 

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

 

A rendezvénye helye és ideje:

SZTE Bolyai épület, Bolyai terem, 2014. november 3., 9:45 – 16:30

 

Részletes program itt olvasható: www.math.u-szeged.hu/szegeddynamics/lifesciences.pdf

 

A konferencia a Magyarország – Szerbia IPA Határon Átnyúló Együttműködési Programban az Európai Unió társfinanszírozásával valósul meg.

 

Képgaléria

07.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 17.
  12:30 - 14:30
 • február 17.
  18:00 - 19:00
  Dr. Somody Imre hosszú ideig szerepelt a leggazdagabb magyarok toplistáján, neve összeforrt a vagyonát megalapozó Plusssz pezsgőtablettával. Neve sokak számára csenghet ismerősen akár az egészségügy, a közgazdaságtan vagy a politika területéről is. A kilencvenes évek végére jutott a csúcsra; karitatív és üzleti tevékenységéért számos kimagasló kitüntetést kapott. Aztán a sikeres üzletembert egyre több anyagi kudarc érte, miközben elvált és súlyosan megbetegedett. Élete 2014-ben gyökeresen új fordulatot vett... Minderről szívesen osztja meg gondolatait a hallgatósággal.
  Jegyinformációk: http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/SOMODY200217
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja
 • február 21.
  11:00 - 13:00

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus