Bolyai_epulet

Elkezdődik a Bolyai épületbe a visszaköltözés

A költözés ideje alatt, 2014. május 26-28. között a Dékáni Hivatal és a Tanulmányi Osztály zárva tart, érdeklődni e-mailben lehetséges.


Tisztelt Hallgatók!


Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Kar Bolyai épületének felújítása befejeződött. A Dékáni Hivatal és a Tanulmányi Osztály 2014. május 24-től visszaköltözik a Bolyai épületbe, az Aradi vértanúk tere 1. szám alá.

A költözés ideje alatt, 2014. május 26-28. között a Dékáni Hivatal és a Tanulmányi Osztály zárva tart, érdeklődni e-mailben lehetséges.

Fogadóórák legközelebb május 29-től lesznek, a honlapon közzétettek szerint.


A Bolyai épületben jelenleg folyó oktatás szempontjából a Matematika Tanszékcsoportot érinti a változás, melyről a Tanszékcsoportok saját honlapján olvashat:


Matematika Tanszékcsoport :

http://cab.math.u-szeged.hu/index.php/hu/nyitolap/63-hirek/430-bolyai-lib-0514-closed


Az oktatás helye más Tanszékcsoportok számára nem változik.


Megértésüket és türelmüket köszönjük!

 

Képgaléria

09.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 25.
  11:00 - 13:00
 • február 25.
  16:00 - 17:00
  A megjelenteket köszönti: Gácser Attila, a Biológia Intézet vezetője
  A kötetet bemutatják: a könyv lektora, Nagy Lászlóné, valamint a könyv szerkesztője és szerzői: Balázs János, Hegyi Andrea, Poór Péter, Sinka Rita és Vörös Mónika
 • február 25.
  18:00 - 19:00
  Hiteles és motiváló előadás a Mentor(h)áló Pedagógiai esték 2020-as tavaszi évadában a futás, azon belül az ultrafutás különös világáról. Vendégünk Lubics Szilvia magyar amatőr hosszútávfutó és ultramaratonista, az Ultrabalaton és a Spartathlon többszörös győztese!
  Jegyár: kedvezményes 1.800 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú 2.400 Ft. Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot! Jegyek november 11-től kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online, a http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/category/entry-ticket weboldalon.
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus